Hvordan koble en CD-spiller i en Pickup

Installere en CD-spiller i din pickup lastebil kan legge til funksjonalitet til ellers lager stereo og gjøre kjøreopplevelsen mer positive. Takket være fremskritt innen produksjon, har ettermarkedet mange forskjellige stereo kits og seletøy tilgjengelig for å gjøre installasjonen enklere for hjemmet installatør til å gjøre. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2000 Ford Ranger, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger:
Ford radio fjerning nøkler
kjøretøy-spesifikke ledningsnett
kjøretøy-spesifikke dash kit
Wire cutters
Wire crimpers
Wire strippere
Blue rumpe kontakter
Replacement stereo
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i førersetet og finn de to hull på hver side av bestanden stereo som stables opp vertikalt. Plasser en av de u-formet taster inn hullene på venstre side av stereo, deretter gjenta prosessen på den andre siden.
2

Grip radioen fjerning verktøy og trekke dem vekk fra hverandre samtidig trekke dem vekk fra dashbordet. Trekk ut stereo med én hånd, trekk aksjen ledningsnettet og antenne ledningen ved hjelp av den andre hånden
3

Plasser buret levert med den nye CD-spilleren i bilen-spesifikke dash kit. og trykk ned de kategoriene ved hjelp av vanlig skrutrekker for å låse den på plass.
4

Strip 1/4 tommers av skjerming av enden av hver ledning på bilspesifikke ledningsnett ved hjelp av wire strippere. Deretter crimp en blå rumpe kontakten på enden av hver ledning ved hjelp av wire crimpers. Strip 1/4 tommers av skjerming av enden av hver ledning på CD-spilleren ledningsnettet ved hjelp av wire strippere. Crimp hver ledning til ledningene på bilspesifikke ledningsnett. Hver ledning på hver sele er fargekodet med de samme fargene og merket også. Match opp hver farge sammen, så fest dem ved hjelp av crimpers.
5

Koble ledningsnett fra CD-spilleren inn på baksiden av CD-spilleren ved hjelp av hendene, og skyv deretter CD-spiller i dashbordet kit. Hold stereo i den ene hånden, og koble ledningsnettet koblet til CD-spilleren til ledningsnettet fra dashbordet. Plugg antenne ledningen i baksiden av stereo, og skyv deretter dash kit inn i dashbordet for å låse den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80366.html

Previous:
Next:

Bil Forretter