Hvordan programmere RX 330 Keys

The Lexus RX 330 er et mellomstort luksus SUV innført i 2003. Det tilbyr dynamisk laser cruise control, front-wheel eller firehjulsdrift og regn-sensing vindusviskere. I tillegg har det et navigasjonssystem med en bakre baksetet kamera, en underholdning i baksetet og justerbare forsetene varmeovner. Den kommer også med en ekstern nøkkelfrie oppføring system som du er nødt til programmet før du bruker. Du kan bestemme hva som skal brukes. For eksempel, "Bekreftelse Mode" forteller deg hvor mange fjernkontroller er programmert og "Legg Mode" lar deg programmere en ekstra fjernkontroll. Instruksjoner
en

Åpne førerdøren på RX 330 og holde alle andre dører lukket. Plasser nøklene i tenningen og deretter fjerne dem.
2

Trykk på "Lock" og "Lås opp"-knappen på bilen femmere ganger slik at bilen dører låse og låse opp fem ganger. Vent ett sekund fra du trykker "Lock" og "Lås opp."
3

Lukk og åpne driver's-sidedøren. Trykk på "Lock"-knappen og deretter på "Lås opp"-knappen, med en pause på ett sekund i mellom. Gjør dette fem ganger.
4

Sett nøklene tilbake i tenningen og vri den til "On" og deretter "Off" med en pause på ett sekund i mellom. Gjør dette en gang for "Legg til"-modus, to ganger for "Rewrite"-modus, tre ganger for "Bekreftelse"-modus og fem ganger for "Forbud"-modus. Den "Bekreftelse"-modus vil sykle dørene å låse en gang for hver fjernkontroll du har programmert. Enhver annen modus vil sykle dørene å låse hver gang du vrir om nøkkelen.
5

Trykk på "Lock" og "låse opp" knappene på senderen for 1 1/2 sekunder hver. Trykk og hold en knapp på senderen. Døren låses vil sykle minst én gang for å bekrefte at du har programmert nøklene dine riktig. Hvis de sykler to ganger, har du gått glipp av noe og må gjenta dette trinnet.
6

Lukk driver's-sidedøren for å fullføre programmeringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80372.html

Previous:
Next:

Bil Forretter