Jording en 12 Volt System

Konvertering motorens ladesystem fra 6 volt til 12 volt drift kan øke starter systemets elektrisk kapasitet. Dette er en relativt billig oppgradering generelt kompatibel med eksisterende ledninger og starteren. For å sikre en vellykket konvertering, trenger du bare å legge noen tilbehør til målere og erstatte lyspærer for å fullføre overgangen. Å gjøre visse din nye 12 volts system er riktig jordet vil beskytte bilen og tid og omsorg du putter inn oppgraderingen. Du trenger:
Halogen frontlykter
12-volt kompatibelt snu, instrument og bremselys
Ceramic ballast motstand
Negative bakken starter (valgfritt)
slippe motstander
Show Flere Instruksjoner
utvendig belysning og Starter
en

Endre ut alle utvendige lys: kjørelys, bremselys, innvendig lys, slå lys og parkering lys med pærer kompatible med et 12 volts system. Du vil få mer makt kommer inn, så dra nytte av dette med sterkere lys. Noen reparasjon entusiaster anbefaler halogenlykter ved oppgradering.
2

Installer en startpakke med en negativ jord, hvis bilens starteren har en positiv bakken. Hvis du ikke kan finne en negativ bakken starter kompatibel med bilen din, ta det med til en mekaniker og har mekaniker reversere motorledninger. Hvis du gjør dette selv, sørg for at du kobler jordledningen fra den negative terminalen til kabinettet. Dette er viktig og komplisert, så ikke prøv dette trinnet hvis du ikke har betydelig mekanisk kompetanse.
3

Bytt ut starter magnetventil med en 12-volts versjonen. Ikke alle merker og modeller har en magnetventil for å bistå i å starte prosessen, hvis kjøretøyet ikke gjør det, gå videre til trinn 4
4

Installer en motstand inline mellom strømforsyningen og tennspolen <.. br>
Lade System og Instrument Panel
5

Fjern seks volts generator og regulator og erstatte den med en 12 volts generator. Hvis du ikke finner en kompatibel med bilen, bruk en dynamo, men generatorer er mer pålitelig når det gjelder å hoppe et dødt batteri.
6

Erstatt den eksisterende batteriet med én kompatibel med 12 volt . Sjekk brukerhåndboken for å finne en liste over kompatible batterier eller snakke med mekaniker for å få en anbefaling som er spesifikk for ditt kjøretøy.
7

Legg en slippe motstand i ledningene mellom positive og positive kraft levere wire. Du trenger også en tung belastning keramiske slippe motstand mellom positive og strømforsyning for varmeapparat, vinduspusser motor og motor viftemotor. Du kan kjøre alle ledningene gjennom en motstand.
8

Ta bilen til butikken for å få radioen rewired. Seks volt radioer er ikke kompatible med 12 volts systemer uten omfattende ledningsoppsett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80371.html

Previous:
Next:

Bil Forretter