Hvordan få en erstatning Toyota Tenningsnøkkelnummer

Toyota erstatning bilnøklene kan bestilles fra en autorisert Toyota servicesenteret ved den registrerte eieren av bilen . Av sikkerhetsmessige grunner , må eieren møte personlig , med nåværende bil registrering og identifisering , og navnene på alle papirene må stemme overens. Hvis nøkkelen er en grunnleggende metall nøkkel som ikke har en transponder chip, så giveren kan mest sannsynlig kutte en ny nøkkel med en gang . Hvis nøkkelen har en innstøpt transponder chip, så du må ta bilen til forhandleren for å omprogrammere den nye nøkkelen . Du trenger:
Registrert eier av kjøretøyet
Current registrering
Førerkort
Toyota kjøretøy fysisk til stede på kundeservice hvis erstatte en transponder -embedded nøkkel
Vis flere instruksjoner < br > Finn Toyota autorisert servicesenter
en

Søk på Internett , eller ta kontakt med Toyota via telefon eller e-post for å finne en Toyota autorisert serviceverksted.
2

Ring tjenesten sentrum for å få et pristilbud for den nye nøkkelen . Hvis du bytter ut en nøkkel med en innebygd transponder chip , da vil du mest sannsynlig trenger å gjøre en tjeneste avtale for omprogrammering .
3

møte personlig på Toyota servicesenter med gjeldende kjøretøyets registreringsnummer å bevise eierskap, din VIN (Vehicle Identification Number) , førerkort og betaling for ny nøkkel .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80359.html

Previous:
Next:

Bil Forretter