Om Remote Forretter

Eksterne startere for bilen starte bilen fra en rimelig avstand. Noen biler er utstyrt med eksterne startere. Hvis bilen din ikke allerede har dette alternativet installert, kan du kjøpe en etter-markedet forrett og har det installert. Mens en ekstern forrett har sine fordeler, er det visse ting du ønsker å ta hensyn til før du kjøper en. Funksjon

En ekstern starteren tillate deg å starte bilen fra komfort til ditt hjem eller en annen bygning. Det eneste formålet med den eksterne starteren er ekstra bekvemmelighet. Den lar deg varme opp eller kjøle ned bilen, avhengig av utetemperaturen, med et trykk på en knapp eller to.
Funksjoner

fleste bil startere automatisk stenge av bilen etter forutbestemt tid, for eksempel ti minutter. Dette er ideelt i tilfelle du får avsporet før du reiser. Eksterne startere tilby sikkerhetsfunksjoner. For eksempel, selv om bilen er i gang, vil det ikke gå med mindre nøkkelen står i tenningen. Du kan også kjøpe en ekstern startpakke med nøkkelfri adgang. Dette betyr ikke mer fomling med å prøve å få nøklene i låsen.

Fordelene

På en kald dag, kan et eksternt starter du å varme opp bilen uten å gå ut i kulden. Den kutter også ned på behovet for å skrape is av bilvinduene. På en varm dag, det kan du kjøle ned bilen før den settes inn.
Warning

Med mindre du har erfaring med slike prosjekter, installere en ekstern starteren er ikke en god gjør-det-selv prosjekt. Ledningene i bilen din er ikke noe du ønsker å ta sjanser med.
Hensyn

Hva bør du se etter når du kjøper en etter-markedet ekstern forrett? Kanskje nummer én prioritet ville være en garanti. Er det en livstidsgaranti? Er det noen forhold som ville medføre at garantien? Les vilkårene nøye før du gjør ditt purchase.Also utseende for det området som ekstern starteren vil dekke. Noen eksterne startere har en rekkevidde på ca 500 meter, mens andre har en rekkevidde på over 2000 feet.When kjøpe fjernkontrollen starter, vurdere å kjøpe den fra en forhandler som også kan gjøre installasjonen. Noen steder vil ikke installere en ekstern startpakke med mindre de solgte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80355.html

Previous:
Next:

Bil Forretter