Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Patch en Drivstoffledning

The drivstoff linje av bilen leverer gass fra drivstofftanken til forgasseren, slik at forbrenningen er nødvendig for at motoren skal gå. Hvis du lukter en sterk eim av gass fra bilen når den kjører, kan du ha en gasslekkasje fra drivstoffslangen. Det er viktig å reparere denne umiddelbart for å hindre en eksplosjon. Hvis du ikke er sikker på din reparasjon evner, er det best å ta bilen til en sertifisert mekaniker. Du trenger
Crescent skiftenøkkel
Towel
Sandpapir
Epoxy
Vis flere instruksjoner
en

Locate for dieselen i motoren din. For dieselen er i nærheten av drivstoff filter på baksiden av bilen, i nærheten av bensintanken.
2

Place et håndkle under drivstoff linjer for å hindre gasslekkasjer fra forming.


3

Bruk en fastnøkkel til å skru de holder nøtter, og derved fjerne lavtrykk drivstoff linjen for å få tilgang til høyt trykk drivstoff linje.
4

Skru langsomt montering for høyt trykk drivstoff linjen for å avlaste drivstoff press fra drivstoffslangen. Dette forhindrer drivstoff fra sprøyting.
5

Fjern høyt trykk drivstoff linje og se etter lekkasjer. Bytt røret hvis det lekker.
6

Klem epoxy fra røret, bruke et tynt lag rundt hele lekkasjen området, hvis det kommer fra et koblingspunkt. La epoxy tørke godt, og stram boltene på plass. Bruk bensinkanne resistent epoxy, finnes på de fleste auto forsyne butikkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135551.html

Previous:
Next:

bensin