Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan betaler jeg en billett hvis jeg fikk den på en militærbase?

Militære politiet har fullmakt til å utstede trafikk billetter for brudd som oppstår på en militærbase. Disse billettene kan være vanskelig, spesielt for sivile, fordi det ikke er klart alltid hvordan å betale boten. Det finnes to typer billetter utstedt, den ene er til sivile og den andre er til militært personell. En sivil billett er vanligvis ikke behandles av militære myndigheter, selv om det er blitt utstedt av militærpolitiet. Etter at billetten er utstedt, opplyser militæret den lokale domstolen, som så vil sende deg riktig varsel. Instruksjoner
en

Bestem hvilken type billett du har mottatt. Nederst til høyre på billetten, se etter "DD 1805" eller "DD 1408." Den første typen billett, er 1805 DD, en billett utstedt på en militær base, men håndheves av tingretten i det fylket der billetten ble utstedt. En DD 1408 er en billett utstedes til dem kjører et militært kjøretøy, eller et medlem av det militære.
2

Finn ut om du ble utstedt en advarsel eller må betale en bot. Ofte DD 1805 billetter er bare advarsler, hvis "Advarsel" boksen øverst på billetten er sjekket, det er alt det er. Det er ingen greit å betale.
3

Kontakt din første-i-kommando og informere ham om billetten hvis du er medlem av det militære. (Hvis du forsørger får en billett, må du også kontakte din første-i-kommandoen. En sivil forventes ikke å informere militære.) Hvis du har mistet billetten, vil din første-i-kommandoen vet hvordan du ser opp informasjonen. Han vil legge til rette for deg å betale billetten eller møte i retten;. Hvis det er en advarsel med ingen fine vedlagt, vil han bare oppmerksom på det i postene
4

Se etter en USA Tingretten Brudd Notice i posten. Hvis du fikk en billett på en base, vil en annen melding med brudd, fine beløp og domstol adresse kommer i posten. Hvis ingen varsel er mottatt innen fire uker, ring United States District Court som har jurisdiksjon over fylket der basen ligger og spørre om billetten. Mail angitt mengde, samt ditt fulle navn og brudd nummer, til adressen som er oppført i "Court Address"-delen eller gitt av retten representant som håndterte samtalen. En konvolutt er gitt. Hvis du nekter å betale, må du møte i retten på datoen som er angitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149966.html

Previous:
Next:

trafikk billetter