Hvor å Feilfri ventilløftere

Ventil løftere, eller ventilløftere, gi kontakt mellom ventiler og kamaksel. De fleste moderne motorer bruker hydrauliske ventil løftere som er avhengige av jevn flyt av motorolje gjennom nettopp bearbeidete porter. Når olje forverres, kan rusk tette ventilløftere og føre dem til funksjonsfeil, noe som resulterer i et høyt tappe lyden kommer fra ventilen dekselet. Det første skrittet for å fikse tette ventilløftere er å spyle motoren før du legger ny olje, og ventilløftere bør være individuelt rengjøres dersom dette ikke løser problemet. Du trenger
Clean motorolje
Engine flush vaskemiddel
Ny olje og oljefilter
Bil jack og jack står
Stikknøkkel
Automotive stetoskop
Jar av ren parafin
lofri håndklær
Cotton vattpinner
Vis flere instruksjoner
Flushing motoren Rengjør Lifters
en

Åpne oljelokket på motoren og legg motoren flush vaskemiddel. Bruk vaskemiddel som er godkjent for volumet av olje som er angitt for motoren din, som du må kanskje legge til mer eller mindre enn full flaske med oppvaskmiddel.
2

Start motoren og kjør den på tomgang for 10 til 15 minutter. Lytt til å høre om ventilen løfteren støy svinger mer enn vanlig i løpet av denne tiden mens vaskemiddel løsner rusk og unclogs løftere. Slå av motoren.
3

Løft fronten av bilen og støtte den på bukker. Tapp ut motoroljen og skift oljefilteret. Legg til ny olje i henhold til bilens spesifikasjoner og lavere bilen.
4

Slå på motoren. La den nye oljen sirkulere i noen minutter, deretter rev motoren jevnlig for å lytte for å se om ventilen løfteren rallende har blitt bedre. Hvis ikke, må du rengjøre ventil løftere ved å fjerne dem fra motoren.
Rengjøring Individuell Valve Lifters
5

Kjør motoren med bilen panseret hevet. Identifisere feil ventil løfteren ved å lytte til ventilen dekselet med en bil stetoskop.
6

Fjern ventildekselet og rocker arm, og kamakselen å få tilgang til feil løfteren. Merke hver bolt og en del som du fjerner dem for å gjøre monteringen enklere. Fjern ventil løfteren bolten. Drei ventilen løfteren og trekk den ut av motoren.
7

Tørk av så mye olje fra løfteren og fjern våren klemmen til å ta den fra hverandre. Kast all olje igjen inne i løfteren og legge ut alle delene.
8

Tøm ut så mye olje som mulig fra hver komponent med en lofri klut. Fjern eventuelle fine partikler fra våren og innfelte områder med bomullspinner.
9

Sug delene i en krukke av parafin i flere minutter. Fjern delene fra glasset og tørk dem av med en lofri klut. Undersøke dem for eventuelle feil eller dype riper, noe som vil kreve at de byttes ut.
10

Sett fjæren tilbake i hullet og fyll den med ren motorolje. Monter ventilen løfteren og suge den i en beholder med ren motorolje å tillate det å fylle så mye som mulig.
11

Monter ventilen løfteren og trekk til bolten i henhold til produsentens spesifikasjoner. Installer kamaksel, rocker arm og ventil dekselet. Kjør motoren og lytte for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133913.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance