Hvordan Sett på en Coil Boot Plug

Coil boot plugger er blitt standard i nyere biler, og erstatte den gamle coil og tennplugg wire system. Med en spole støvel, eller spiral-på støvel plugg, har hver tennplugg sin egen tennspole, i stedet for en serie av spoler som alle mates via en kabel, og deretter avgitt gjennom en distributør cap. Så lenge kjøretøyet er allerede konvertert, eller kom med et system som bruker slike plugger, er prosessen for å sette på en spole boot plug enkelt. Du trenger:
Dielektrisk fett
Coil-on boot plugger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern coil-on boot kontakter fra emballasjen. Kontroller at du har riktig type plugger for merke og modell av bilen, og disse er ikke "one-size-fits-all" elementer. Undersøk hver boot plugg for å være sikker på at den ytre isolerende gummi er i god stand. Hvis du er fornøyd med at de spiral boot plugger er i god form, fortsetter videre til neste trinn. Dersom, uansett årsak, tviler du integriteten til gummi isolasjon, tilbake pluggene til butikken du kjøpte dem fra, og få et annet sett. Den minste feil kan føre pluggene til å mislykkes.
2

lett strøk kontakten til spolen pakke med dielektrisk fett. Den viklede lag er den rørformede ende av støvelen plugg som vil deretter bli plugget inn i den mottagende startreleet. I motsetning til tennpluggen tilkobling, er denne forbindelsen ikke inne en støvel, men messing på forbindelsen er godt synlig utenfor støvelen.
3

Plug spolen kontakten enden inn i en av mottak åpningene på startreleet modulen. Din modulen vil ha et likt antall åpninger som kjøretøyet har tennplugger. Det spiller ingen rolle hvilken boot slepe er koblet til som tenning rekkefølge er automatisert.
4

Grab boot slutten av gummi og skyv den over enden av tennpluggen før du føler det klikker på plass. Din spole boot pluggen er nå på. Fortsett å koble de forblir tennplugger til deres individuelle coil-on boot plugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125142.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil