Drivstoff Lekkasjer i Ford Diesel Trucks

En drivstofflekkasje kan være forårsaket av løs utrustning. Tilsetninger i drivstoffet kan føre til at selene for å gå dårlig for tidlig. The Power Stroke diesel motor, som driver tunge Ford pickup lastebiler hadde problemer med drivstofflekkasje. Mesteparten av lekkasjene en tendens til å oppstå rundt brennstoff-filter. Strøm Stroke Bakgrunn

The Power Stroke dieselmotor har blitt produsert for Ford tunge lastebiler siden 1994 årsmodell. Det er en av de valg motorer for kunder som trenger en sterk, hardtarbeidende dieselmotor i en heavy duty pickup. Den 7,3-liters motoren ble produsert 1994-2003, og 6,0-liters motoren har vært i produksjon fra 2003-present. En dobbel turbo versjonen har vært i produksjon siden 2008. Motoren drives av Ultra Low Svovel Diesel (ULSD).
Fuel Bowl

lekker drivstoff kan komme fra drivstoffilteret området. Drivstoffilteret ligger i en beholder. Beholderen er kjent som et drivstoff bolle. Den 1998-2003 7.3 Strøm Stroke motor ansette samme drivstoffskålen design. Bevis av en drivstofflekkasje vil vise seg som drivstoff belegg forakselen eller puddling i motorrommet.
Drivstoffdrenering

drivstoffdrenering kan kilden for brenselet lekkasjen. Den drivstoffdrenering ligger på drivstoffskål. Ventilen i seg selv kan ikke være feil, men O-ringer i ventilen kan bli dårlig. Tømmeventilen har tre o-ringer i den. En drivstoff dreneringsledning fører fra baksiden av drivstoffskål på toppen av motoren og ender under passasjer side sylinderrekke. Tømmeventilen ligger rett over forakselen.
Fuel Quality

De tidlige Strøm Stroke motorer ble innført etter svovel nivåer i diesel ble redusert fra 5000 til 500 ppm (parts per million) i 1993. Dette introduserte Ultra Low Svovel Diesel Fuel for publikum. Diesel har aromatiske egenskaper, som er materialer som fører til at o-ringene til å hovne opp mens de er i tjeneste. Hevelse av o-ringene skaper en forsegling i drivstoffsystemet. Den ULSD inneholdt færre aromater og o-ringene vil ikke hovne opp som resultat. Resultatet er drivstoffsystemer lekket drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131776.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil