Hvor å Endre dørhengslene på en 88 MR2

Da den ble introdusert i 1985, den opprinnelige Toyota MR2 var et radikalt avvik for en relativt konservativ japansk selskap som Toyota. Den MR2 var en mid-motor sportsbil på den måten av en italiensk sportsbil, for eksempel en Ferrari eller Fiat X1 /9, men hadde pålitelighet kjøperne kom til å forvente fra en japansk bil. En 1988 MR2 er nå nådd klassisk bil status. Ett av problemene som MR2s kan lide av, hvis de brukes ofte, er sagging av sine dørhengslene, som imidlertid kan lett erstattes med noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Socket sett og skralle
Åpen fastnøkler
Tenger
Floor jack eller plattform
Håndkle eller klut
Vis flere instruksjoner
1

Park MR2 på et flatt underlag med nok plass til å åpne døren helt. Åpne MR2 dør. Plasser en plattform som et gulv jack eller en boks under døren for å støtte den. Legg et håndkle på plattformen for å beskytte lakken på døren.
2

Klem de to metall tappene på bunnen av døren opphold pin med en tang. Skyv opp samtidig og trekke døren bo pin ut av hullet i døren opphold.
3

Spray penetrerende smøremiddel på dørhengslene og la den suge i flere minutter. Du kan også gjøre dette flere timer før du fjerner hengslene. Løsne og fjern de fire 12-mm bolter som fester hengslene til døren på toppen og bunnen, samtidig som den støtter døren. Sett døren ut av veien.
4

Bruk en markør for å markere posisjonen til hengslene der de er boltet til dørstolpen på bilen. Bruk en socket for å fjerne 12-mm bolter for begge hengslene. Fjern de to boltene nærmere til fender med en åpen fastnøkkel (på grunn av mangel på clearance).
5

Legg de gamle hengslene til side. Rense silikon finnes under dørhengslene, slik at merkene for hengsel plassering ikke tørkes av.
6

Installer de nye øvre og nedre hengslene i samme stilling som de gamle. Stram boltene
7

Plasser døren slik at at hengslene kan boltes til det -. Dette vil kreve hjelp av en hjelper til å holde døren på plass mens boltene er gjenget på plass . Installer og stram hengslene.
8

Sjekk døren drift ved å forsiktig lukke og åpne den. Oppmerksom på eventuelle områder som er av. Hvis døren må justeres, løsne hengslene der de bolt til portstenderen, og flytte dem i riktig retning (med andre ord, hvis døren er for lav, løsne hengslene og flytte dem opp, osv.).
9

Juster døren til den er riktig justert. Skyv tilbake pinne som holder døren opphold til døren. Posisjoneringen av døren, når den er lukket, kan også justeres ved å løsne og skyve døren spissen plate i bakovervendte dørstolpen, opp eller ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131775.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil