Hvordan sette klokken på en Suzuki Bandit

Produsert av Suzuki Motor Corporation Suzuki Cycles divisjon, er Suzuki Bandit en sports-standard gate motorsykkel som har vært i produksjon siden 1989. Gjennom årene har Suzukis Bandits fått et rykte for høy RPM ytelse og enkel håndtering. Hver Suzuki Bandit har en digital klokke for å holde deg i tide på veien. Stille klokken på din Suzuki Bandit motorsykkel er en enkel prosess som kan gjennomføres i løpet av et par minutter. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen av Suzuki Bandit. Vri om nøkkelen for å starte din Suzuki Bandit, slik at du kan sette sin klokke. Merk at klokke-innstillingen prosessen kan fullføres mens skrevende din motorsykkel eller mens du står ved siden av den.
2

finne "Select" og "Tilbake"-knappene på kontrollpanelet til Suzuki Bandit motorsykkel . Trykk og hold på "Select" og "Tilbake"-knappene inntil minutter sifre på displayet begynner å blinke.
3

Trykk på "Reset"-knappen flere ganger for å justere minutter sifre til ønsket tid. Trykk "Select"-knappen for å fremme blinker til timer sifre etter at du har satt minutter sifre til riktig tid.
4

Bruk "Reset"-knappen for å stille inn timer sifre til riktig tid.
5

Trykk "Select"-knappen for å lagre endringene og gå tilbake til Suzuki Bandit klokke til tidtaking modus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127074.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil