Hvordan å opprettholde en Chevy Camaro

Chevrolet Camaro er en populær muskel bil med en lojal gruppe entusiaster som liker å restaurere, ombygging og tilpasning dem. De som er heldige nok til å eie en slik slank kjøretøy er spesielt opptatt av å finne den beste måten å ta vare på og vedlikeholde sine kjøretøy, for å forlenge sitt liv og utseende. Selv om det er mange grunnleggende tips for vedlikehold av bil som gjelder for Camaro eiere, er det noen detaljer som bistår i å maksimere topp ytelse av bilen. Instruksjoner
en

Endre dine Camaro er oljefilter og olje hver 3000 miles. Hvis du har en nyere modell av Camaro --- de som har datastyrte sensorer --- det er best å få dette gjort på en sertifisert Chevrolet forhandler eller mekaniker. Hvis du har en eldre modell, er det ikke noe problem å skifte olje selv hjemme.
2

Gjør et besøk til din Camaro forhandler eller mekaniker for rutinemessige kontroller. Kjøretøyet skal ikke gå mer enn 50.000 miles uten å bli inspisert og rørte opp hvis nødvendig. Gjør en forespørsel om mekaniker til å undersøke bilens plugger, slanger, belter og luftfilter og bytt dem om nødvendig.
3

Vask Camaro ofte --- helst rundt en gang i måneden eller mer. Kontroller at alle gjørme, skitt eller andre uønskede partikler er helt spyles av. Tørket gjørme igjen sitter på en bilens maling kan føre til at malingen klø når skitt er senere gnidd av. Ikke ta noen sjanser. Hold Camaro ren og dekket når den ikke er i bruk for å hindre flere partikler.
4

Unngå å vaske Camaro i varmt sollys. Varmen fører til vanndråper tørke på bilen og resulterer i stygge vann flekker før neste vask. Bruk en hestehår pensel, svamp eller bomull klut til å tørke ned bilen.
5

Ikke slamre igjen dørene. Slamming ned hette, fører bagasjerommet eller sidedører til slutt til panel imprinting, hvor metallet rundt dører og luker blir innrykket fra kraft slamming. Unngå dette problemet ved å lukke alle luker forsiktig og med så lite kraft som mulig.
6

Drive din Camaro i minst en time hver uke. Sportsbiler som Camaros er som mennesker ved at de trenger jevnlig "øvelse" for å fungere på topp nivå og vedlikeholde helse. Kjøring av bil for minst en time i uken sikrer motoren og girkasse væsker er sirkulerer og funksjonell. Går over humper i veien eller andre slike raske manøvrer holder suspensjon sunt ved å tørke korrosjon av de støtdemper stempel sjakter.
7

Endre dekkene regelmessig. Fast muskelbiler som Camaros er ofte drevet hardt så eierne kan finne sine dekk går slitte enkelt og krever hyppig skiftende. Sørg for at slitebaner aldri komme under 2/32 inches i dybden. Husk at kompakte, myke gatedekk gi en Camaro ekstra trekkraft og bedre kjøreegenskaper, bremsing og generelle kjøreegenskaper på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128491.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil