Hvordan Eksos avsug arbeid?

Et kjøretøy manifold refererer til komponenter som brukes til å overføre motorens eksos fra forskjellige deler av bilen . Eksos extractors er etter-markedet eksos deler som brukes til å legge til rette for høy ytelse i forbrenningsmotorer. Grenrør

eksosmanifold fordeler jevnt den forbrenning blandingen - består av et spesifikt beregnes forholdet mellom luft og brennstoff - inn i hver inntaks -porten av topplokket på motoren. Eksos manifolder også tjene som et feste for motorkomponenter som drivstoff sprøytebrukere og forgasser .
Headpipes

Eksos avsug , også referert til som overskrifter , er en serie med eksos headpipes som festes til hver sylinder . Rørene deretter sammen til et rør som kalles en samler . Eksos avsug er vanligvis sammensatt av rustfritt stål eller keramikk.
Funksjon

Eksos extractors øke motorytelse ved å redusere mottrykk , resulterer som på en mer effektiv levering av forbrenning blanding og derfor en høyere utgangseffekt fra motoren . Mottrykk er motstanden mot væske via bøyer eller hindringer innenfor et lukket område. Presset er lagt til av rør og ventiler sirkulerende luft mot retningen av flyten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128803.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil