Hvordan bli kvitt Gnagere gjøre en Nest i kjøretøyets motor

Gnagere se etter rolige, lune steder å bygge reir og heve deres unge. Et kjøretøy motor kan se ut som det ideelle stedet, beskyttet mot rovdyr og med rikelig med mykt materiale i nærheten. Selvfølgelig, å ha mus eller rotter i motoren er aldri noe du som kjøretøyets eier ønsker. Gnagere kan tygge gjennom tilkoblinger og generelt gjøre et rot. Prøv en kombinasjon av fysiske barrierer og insektmidler for å oppmuntre lokale gnagere å gjøre sine reir et sted mer egnet. Du trenger:
Arbeidshansker
Støvsuger
Wire ull
døren feie
Byggematerialer
Direkte eller knipse feller
Cotton baller
Peppermint essensielle oljen

Vis flere instruksjoner
en

Ta på arbeidshansker før du åpner panseret og fjerne reiret. Hvis du forstyrrer en gnager, kan det bite. Gnagere kan også overføre sykdommer gjennom urin og avføring som kan være tilstede, selv om slikt avfall saken ikke kan ses med det blotte øye. Støvsug synlige avføring og små biter av reirmateriale. Inspisere motoren for skade, festes enten umiddelbart eller før du bruker bilen igjen.
2

Block potensielle gnager innganger inn i bilen med stålull, som gnagere ikke kan tygge gjennom. Eksosrøret, for eksempel, er akkurat passe stor til å tillate en mus-tilgang, som er lufteventiler.
3

at det ikke er noe gap mellom døren og bakken av garasjen å holde gnagere ut. Monter en tøff dør feie hvis det er noen gap. Tett alle sprekker og hull med sement, caulk eller gips. Metallplater blokker større hull. Husk at de minste gnagere kan presse gjennom hullene av ikke mer enn 1/4 tommers, mens små rotter trenger bare en 1/2-inch gap.
4

Position live-feller eller snap feller langs vegger og på skjermede steder nær bilen for å fange noen gnagere igjen i garasjen. Snap feller er en rask og relativt humane alternativ for felles hus mus og rotter. Hvis du mistenker at gnagere er en uvanlig eller sjeldne arter, eller du ikke liker å drepe gnagere, bruke levende feller og slipp dyrene andre steder. Hvis du har forseglet innganger, kan de ikke komme tilbake inn i garasjen. Sjekk alle fellene minst en gang om dagen.
5

Sug bomull baller i peppermynteolje og distribuere rundt og på bilen. Gnagere finner duften av mint frastøtende. Friske ballene med mer olje en gang i måneden, fordi lukten slites av over tid.
6

Besøk din garasje en gang om dagen. Hvis du har en kjøtteter kjæledyr, for eksempel en hund eller ilder, ta den med deg. En av grunnene til lite brukte biler appellerer til gnagere er mangelen på forstyrrelse og rovdyr. Daglige inspeksjoner også tillate deg å se om gnagere har returnert eller noen nye hull har utviklet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132013.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil