Hva skjer når Drivstoffledning fryser?

Mens en frossen drivstoff linjen ikke er et kostbart problem å fikse, kan det være svært upraktisk. Tauing av bilen til en garasje eller venter på varmere vær er ofte den enkleste løsningen. Årsaker

Selv ikke et vanlig fenomen, er det mulig for et drivstoff linje for å fryse. Dersom temperaturen er under 32 grader Fahrenheit, og bilen sitter utenfor, kan drivstoffslangen tilfrysing forekomme. Frysing inntreffer når vanndamp blander seg med gjenværende drivstoff i linjen.
Warming

Den enkleste løsningen er å flytte bilen til et sted der temperaturen er over frysepunktet og vente på blokkeringen å smelte. Det kan være nødvendig å taue bilen til en garasje. Prøver å starte bilen igjen etter at det har blitt sittende i varme temperaturer i tre timer.
Drivstoffledning Frostvæske

Legge til et produkt som heet, som er et drivstoff linje frostvæske, kan bidra til tøvær ut et drivstoff linje. Dette produktet er allment tilgjengelig på bensinstasjoner eller auto deler butikker. Den inneholder isopropyl alkohol eller metanol, som absorberer vann i drivstoff linjer. Når heet har blitt satt i tanken, la bilen stå i en time eller så før du prøver å starte den.
Blås ut Drivstoffledning

En løsning er å fjerne drivstoff linje og blåse den ut med en kompressor. Det er mulig å gjøre dette arbeidet selv. Hvis du er ukomfortabel under panseret, er det best å ha en profesjonell gjøre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128804.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil