Hvordan Tune Up en 1994 Ford E-150 5.8L

The Ford Motor Company introduserte sin linje av full størrelse varebiler i 1961. I 1994 hadde E-150 allerede vunnet Motor Trends Truck of the Year og villdyret markedet for store van salg. Dette van serien kom med fem tilgjengelige motor alternativer, men 5.8L Windsor V8 vært den mest populære blant E-150s og dets relative applikasjoner. Holder dette van innstilt og vedlikeholdes riktig vil sikre at den fortsetter å løpe og drive til sitt fulle potensial. Du trenger
Air filter
Fordelerlokk
tennplugger
tennplugg ledninger og ledning avtrekker
O2 sensor
Jack
Jack står
Show Flere Instruksjoner
luftfilter
en

Løsne boltene som forbinder luftfilteret på E-150 luftinntak system. Filteret skiftes en gang i året, etter behov, for å garantere en ren luftstrøm gjennom motoren.
2

Løft den gamle luftfilteret ut av motoren bay sakte. Sørg for å ikke søle noe av støv og rusk i luftfilteret på den eksponerte luftinntak tube eller i nærheten motordeler.
3

Clean av eventuelle rester som sølt ut av luftfilteret på motoren.
4

Senk nytt luftfilter på plass der den gamle uthvilt. Rett inn det nye filteret med luftinntaket røret.
5

Trekk til boltene for å feste luftfilter med resten av luft inntak.
Tennplugger og ledninger
6

Koble batteriet til E-150 er motoren å suspendere elektrisk strøm. Skifte tennplugger og ledninger kan forårsake fysisk skade og skade hvis strøm fortsetter å kjøre gjennom tenningssystemet.
7

Bruk ledningen avtrekker for å fjerne boot av ledningene fra sine tilsvarende pluggene. Skift plugger og ledninger en av gangen for å sikre nøyaktig montering.
8

Inspiser tennplugger og ledninger for korrosjon, overoppheting, fuktighet, eller annen fysisk skade karakteristisk. Inspisere ledninger for tegn på harde slitasje eller maktkampen.
9

Fjern skadede tennplugger og ledninger. Slå tennpluggen mot klokken med en skiftenøkkel til å fjerne. Trekk ved foten av trådene for å fjerne fra deres respektive plugger. Disse delene er billigere og mer effektivt å erstatte enn å forsøke å rense eller reparere.
10

Bruk hånden til å installere de nye tennplugger og ledninger. Fest ledningene tilbake til nødvendige ledninger for korrekthet.
Oksygen sensorer
11

Løft den fremre enden av E-150 med den medfølgende jekk. Place bukker under og senke bilen ned å hvile på disse stands.
12

Koble de elektriske sensorer festet til oksygen sensor. Fjern det oppstrøms sensor, som ligger på forsiden av kjøretøyets motor. Gjør det samme for den nedstrøms sensor, bak katalysatoren.
13

Bruk nødvendig fastnøkkel størrelse og skru fra hverandre oksygensensorer fra eksos. Hold bolter og annen maskinvare i nærheten for nye oksygen sensorer.
14

Bolt de nye sensorene på plass av de gamle delene. Koble de elektriske sensorer tilbake til de nye sensorene.
15

Koble motorens batteri til riktige plugger. Jekk opp kjøretøyet, fjerner jack stands, og senk bilen ned til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130602.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil