Hvordan erstatte en 100 Amp sikring på en 2000 Toyota MR2 Spyder

Sikringer fungere som svake punkter i de elektriske tilkoblinger av bilen din i løpet av overspenning når sikringen vil blåse og beskytte sin tildelte system. Mens de fleste sikringer er tilgjengelig gjennom en under-the-dash sikringsskap, er den 100-amp sikring som ligger i en under-the-hood sikringsskap, som beskytter en rekke bilens elektriske systemer. På grunn av sin makt over mange systemer, gjør 100-amp sikring sikre boliger det vanskelig å fjerne. Bytte 100-amp sikring krever fjerning av bilens batteri og tilgang forankring skruer på utsiden av sin under-the-hood sikringsskap. Du trenger
Stikknøkkel
skrutrekker Vis
Hansker
Vernebriller
Flere Instruksjoner
en

Park bilen og slå av tenningen . Åpne og sikre sin hette. Åpne sikringsboksen under panseret, i motorrommet på din Spyder. Under-the-hood Sikringsboksen er plassert i en svart boks kupé ved siden av batteriet. . Åpne den ved utløsing de to klips som holder lokket på plass
2

Koble den negative (svart) batteri kabel, angitt med et "-" skilt, fra terminalen ved hjelp av en stikkontakt for å løsne kabelens mutter. Flytt kabelen til side, slik at den ikke berører metall. Koble den positive (rød) batteri kabel, angitt med et "+"-tegnet, fra terminalen ved hjelp av en stikkontakt for å løsne kabelen mutter. Flytt kabelen til side. Ta batteriet ut av huset kupé. Du må ta ut batteriet for å få tilgang til en av skruene som holder 100-amp sikring på plass.
3

Finn 100-amp sikring i sikringsskapet. Den 100 amp sikring er rørformet og strekker seg fra en side av sikringsboksen til den andre. Finn skruene utenfor sikringsboksen som holder sikringen på plass.
4

Fjern skruene som holder 100-amp sikring på plass, skru den mot klokken med en skrutrekker. Skruene er på motsatte sider av sikringsskap, en på batteri-kammeret side og en på motorblokken side. Du må kanskje snu skruene med en pipenøkkel, som de har hex-hoder.
5

Trekk sikringen ut av sikringsskapet med en tang etter å ha fjernet de to skruene som holder den på plass.
6

Sett nye sikringen i stedet hvor du fjernet den gamle sikringen, fôr opp endene med skruehullene i de to forankring skruer.
7

Bytt ut de to skruene, skru med urviserne med en skrutrekker, mens du holder den nye 100-amp sikring på plass.
8

returnere batteriet til motorrommet. Koble den positive batterikabelen til batteriets plusspol. Stram kabelens mutteren, den dreies mot høyre med pipenøkkel. Koble den negative batterikabelen til batteriets minuspol, dreie med urviseren med pipenøkkel.
9

Sett lokket tilbake på under-panseret sikringsskap. Lukk panseret på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128907.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil