Hvordan Oljeservice en BMW R850R

Som en høy ytelse og touring-stil motorsykkel, kan BMW R850R raskt samle miles over langdistanse turer. Endre motorsykkelens olje på regelmessig basis kan gå en lang vei mot å forlenge motorens levetid og effektivitet. Du kan spare penger ved å bytte olje i R850R selv i stedet for å ta sykkelen til en mekaniker. Jobben er ganske enkel, og du trenger bare noen få grunnleggende verktøy for å fullføre det. Du trenger:
Stikknøkkel
oljefilter Side 8 mm unbrakonøkkel
Momentnøkkel
oljeavtappingsbeholder
3,75 qts. olje
senter stå
Vis flere instruksjoner
en

Plasser R850R på senteret stå og slå på motoren. La motoren gå på tomgang i fem til ti minutter. Dette gjør at oljen å varmes opp og strømme ut av motoren raskere.
2

Slå av motoren. Plasser oljeavtappingsbeholder under motorsykkelens motor. Fjern tappepluggen fra bunnpannen med en 8 mm unbrakonøkkel.
3

Tapp oljen ut av motoren og i pannen.
4

Fjern oljefilteret ved siden av bunnpannen, ved hjelp av olje-kes. Slippe det gamle filteret i avløpet pannen. Fest det nye filteret.
5

Sett oljepluggen og trekk den med 8 mm unbrakonøkkel.
6

Åpne oljepåfyllingslokket plassert på toppen av den R850R. Sakte hell i 3,75 liter ny olje. Sett på oljepåfyllingslokket.
7

Fjern BMW R850R fra sentrum stå og slå på motoren igjen. La den gå på tomgang noen minutter slik at den nye oljen vil sirkulere gjennom motoren.
8

Slå av motoren og la din BMW motorsykkel å sitte i flere timer. Sjekk oljen indikator seglass nær Motoroljesumpen å sikre at oljenivået er på minimumsnivå. Tilsett mer olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129904.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil