Chevy Impala Security System Problemer

Introdusert i 1958 , er Chevrolet Impala en full -size bil produsert av General Motors. Chevrolet Impala kan oppleve problemer knyttet til sitt sikkerhetssystem, kalt Passlock II , som ofte kan løses gjennom noen feilsøkingstrinn . Sensor Problemer

Chevrolet Impala sikkerhetssystem er avhengig av en sensor som registrerer rotasjon av låsesylinderen , som kan utføres med hell bare av riktig nøkkel . Sensoren kan slites ut over tid og ikke klarer å levere et stabilt signal basert på sylinderen rotasjon , noe som resulterer i manglende evne til å starte Impala . Skifte sensor vanligvis løser starter problemet.
Låsesylinderen Problemer

låsesylinderen i Chevrolet Impala sikkerhetssystem inneholder en nøkkel leser designet for å oppdage microchip kodet i nøkkelen . En slitt eller defekt lås sylinder kan mislykkes i å lese chip riktig og signalisere ECU som en ikke- kodet nøkkelen har blitt brukt. ECU deaktiverer deretter motoren for å hindre tyveri . Bytt låsesylinderen å gjenopprette skikkelig sikkerhetssystem funksjon.
Security Light flimrer
p Hvis sikkerheten lys for din Chevrolet Impala sikkerhetssystem flimrer av og på , en lav kostnad batteri kan være å klandre. Kontroller batteriet for en sikker tilkobling samt terminaler for korrosjon før du lader den. Hvis batteriet er utenfor sin levealder eller unnlater å lade opp, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131204.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil