Slik tilbakestiller Suspension i en 2003 Lincoln Navigator

Tilbakestille luftfjæring på en 2003 Lincoln Navigator er en enkel vedlikehold prosedyre. Den luftfjæring skal løsne før løfte Navigator og deretter reengaged etter å senke bilen og starter motoren. Det er imidlertid verdt å merke seg at 2003 Navigator har en historie med dårlige sensorer på hvert hjul. Når dette skjer, kan ett eller flere dekk settes til den riktig luftfjæring høyde, men ett eller flere av de andre kanskje ikke. Når luftfjæring ikke er riktig nullstilt, vil hjulene på SUV gni på hjulet brønner. Instruksjoner
en

Åpne den bakre lift gate av Lincoln Navigator.
2

Fjern lasten dekslet (om mulig), og plasser på /av-bryter på veggen av i bagasjerommet. Knappen er stemplet "on" og "off" for å vise hvilken posisjon det er for tiden sitter i. knappen skal være i på-posisjon til enhver tid når Navigator er på veien /bakken.

3

Drei bryteren til av-posisjon hvis tenkt å løfte bilen (selv om bare løfte en fjerdedel å fjerne et enkelt dekk).
4

Vri bryteren til på-stilling bare etter Navigator er tilbake på bakken. Dette vil bevare luften i suspensjon.
5

Gjør ingenting hvis Navigator ble løftet og senket uten å bruke reset av /på-knappen. Den luftfjæring vil gå tilbake til sin opprinnelige tilstand, men siden inngrepet ble gjort feil, vil det ta opp til 10 til 15 minutter for luftfjæring for å fylle luft sjokk og heve SUV opp høyt nok til å få hjulet brønner utenfor dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130300.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil