Hvordan vite når gamle analoge Car Batteriladere er ferdig

To typer automotive batteriladere selges kommersielt: "smart" batteriladere og analog batteriladere. En smart batterilader tar gjetting ut av å lade et batteri fordi integrert elektronikk bygget inn i enheten kan fornemme når batteriet er fulladet. Med en analog batterilader, men har du å overvåke ladeprosessen. En rask måte å finne ut om en analog batterilader er ferdig med å lade batteriet er ved jevne mellomrom fjerne laderen fører fra batteriet og teste batterispenningen. Du trenger
Analog batterilader
Automotive batteri
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå av laderen og koble fra laderen fører fra batteriet.
2

Slå på multimeter og sette skalaen til "Volt DC." Koble den positive (rød) kabel til pluss-pol. Koble den negative (svart) føre til minuspolen.
3

Kontroller spenningen lesing på multimeter. Hvis batterispenningen er 12,6 volt eller mer, er batteriet fulladet og klar til bruk. Hvis batterispenningen er mindre than12.6 volt, går du videre til neste trinn.
4

Koble multimeter fører fra batteriet. Fest den positive (rød) ladeledningen til batteriets positive terminal og fest den negative (svart) føre til batteriets negative terminal. Slå på batteriladeren og lad batteriet i ca 30 minutter. Gjenta alle fire trinnene til batteriets spenning når 12,6 volt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130121.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil