Hvor å Endre Out en Toyota Sienna Dynamo

The dynamoen i bilen din er en kritisk komponent ansvarlig for lading av batteriet samt gi strøm til tenningen. Endre det kan være tøft på noen biler, men samlet er det en jobb som de fleste hjem mekanikk kan håndtere. Toyota Sienna har en dynamo montert på førersiden av motoren og krever bare to bolter og to elektriske forbindelser kobles for fjerning av dynamoen. Du trenger
Metric socket satt
Metric åpne enden fastnøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble batteripolene fra batteriet og legge dem til side. Du skal jobbe med elektriske tilkoblinger på dynamo, så dette er et skritt som må fullføres av sikkerhetsmessige grunner.
2

Finn dynamoen på førersiden, foran motoren. Du vil se to boltene som holder dynamoen på plass. Finn justerboltene på høyre side av dynamoen.
3

Løsne justeringen bolt, samt montering bolt på venstre side av dynamoen og fjern beltet fra skivene . Noter banen bolten følger over trinser før du fjerner den for å tillate enklere utskifting av beltet.
4

Fjern de to elektriske kontaktene på dynamoen. Den første er en klemme type plugg på baksiden av dynamoen og den andre vil være boltet til toppen av generatoren. Sett disse både til side og fjerne både justering bolt og monteringsbolten og løft dynamoen ut av motorrommet.
5

Plasser den nye dynamoen i motorrommet og justere monteringshullene med gjenger hullene i festebraketten. Sett monteringsbolten første, men ikke stram det ennå.
6

Sett monteringsbolten inn i dynamo og brakett forlater den løs nok til å flytte dynamoen kroppen rundt på braketten. Reinstallere klype kontakten på baksiden av dynamoen, deretter feste større kabel på toppen av dynamoen ved hjelp av mutteren og skiven inkludert.
7

Sett beltet på skivene gjør at den følger opprinnelige bane over alle trinser på motoren og juster den ved å trekke dynamoen vekk fra motoren før spenningen på beltet sitter stramt. Stram justeringsskruen bolten til den sitter godt.
8

Stram monteringsbolten til den sitter godt og sjekk beltet spenning. Beltet må være stramt nok til å ikke skli, men bør likevel ha en liten mengde nedbøyning i det når du belaste det mellom skivene.
9

Skru begge skruene og trekk dem til de produserer spesifikasjoner. Sett batteriet på plass kablene på terminalene og teste kjøre motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125143.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil