Hvordan å lade en Chevy Tahoe Air Conditioner

Over tid Chevy Tahoe klimaanlegget kan begynne å blåse varm luft. Dette er et tegn på at det må lades med kjølemiddel. Å ha en mekaniker lade opp klimaanlegget kan være dyrt, i stedet kan du kjøpe en boks med R134a kjølemiddel som inkluderer en slange og lade opp systemet selv. Når du har ladet den, bør du ha kjølig luft i bilen igjen. Instruksjoner
en

La motoren avkjøles i minst 20 minutter før du begynner noe arbeid under panseret.
2

Finn tjenesten beslag på din Tahoe air-conditioning system. Du må kanskje se i bilens instruksjonsbok. Den Tahoe har to beslag. Den lave siden montering er på sugeslangen som går fra akkumulatoren til kompressoren. Den høye siden montering er på slangen fra kompressoren til kondensatoren.
3

Koble lade tjeneste slangen og ventilen til kjølemediet kan. Du kan kjøpe R134a kjølemiddel til enhver auto shop. Instruksjoner er på den side av kjølemediet kan. Drei ventilen på, og dette vil punktere toppen av boksen og gi ut en bit av luft og kjølemiddel. Lukk ventilen for å unngå å miste ekstra kuldemedium.
4

Koble tjenesten slangen til den lave siden montering. Hold kan stående for å holde kjølemediet fra å komme inn i slangen.
5

Start Tahoe motor og slå på klimaanlegget på maks. Det kan være lurt å ha en annen person gjøre dette trinnet, slik at du kan overvåke kjølemediet. Åpne tjeneste slangen ventil for å tillate kjølemiddel-dampen til å strømme inn i systemet. Hvis du har en annen person å hjelpe deg, bør han kjenne luften blir kaldere.
6

Lukk slangen ventil og slå av motoren når du er ferdig lading systemet. Du kan lade systemet til kjølemiddelet er tom i kan eller inntil luften ikke får noe kaldere. Når ventilen er lukket, koble den fra den lave siden montering. Gjenta denne prosessen når klimaanlegget må lades.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124954.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil