Slik fjerner en Vindu håndtak på en Chevy Express

Det er noen tilfeller der du trenger å demontere døren for å gjøre noe arbeid: erstatte glass, bytte et vindu regulator eller fikse et dørhåndtak. Det første skrittet for å komme inn døra er å fjerne vinduet håndtaket, og hvis du ikke vet hvordan det er tilkoblet, kan fjerne det være litt utfordrende. Heldigvis, hvis du har de riktige verktøyene, kan du fjerne et vindu håndtak i løpet av få minutter. Du trenger
Vindu sveiv flytting verktøyet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren og hold vinduet sveiv med en hånd mens du presser tilbake døren panel med andre. Undersøk bunnen av vinduet sveiv, etter en C-formet slip. Dette er hva du må fjerne for å få vinduet håndtere off. Finne ut hvilken vei klippet er orientert, og hvis du kan se kategoriene av klippene bøyd ut, er at den retningen du vil sette inn verktøyet.
2

Skyv vinduet sveiv flytting verktøyet inn i spalten mellom vinduet håndtaket og dørpanelet. Verktøyet skal skyve kantene av klippet av fra rundt sveiv sammenstillingen. Du må kanskje vrikke dette verktøyet inn og ut av gapet gjentatte ganger klippet kommer gratis. Det er som en fjær, så det kan komme skyte ut fra døren panel. Holdes vekk fra den motsatte enden av håndtaket som du bruker verktøyet.
3

Trekk håndtaket ut av døren og plukke opp klippet fra der den ble lansert til. Der hvis et spor på baksiden av vinduet håndtaket. Skyv klippet inn i sporet. På denne måten når du går å installere håndtaket, du må bare skyve håndtaket på regulatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125246.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil