Elektrisk Motor Testing og feilsøking

Bruk av elektriske motorer i biler er svært vanlig og nyttig. Disse små underverk er i stand til å konvertere elektrisk energi til mekanisk energi til makten vindusviskerne, vinduer, antenner, seter og bakspeil. Elektriske motorer gjør deg tryggere på veien, men de er ikke ufeilbarlige. Følg disse enkle trinnene for å feilsøke og teste alt elektrisk motor i bilen din før du skylde for et strømbrudd og stresser for å erstatte det. La oss gå. Du trenger
OhmmeterTest light2 genser ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk sikringen for kretsen du trenger å teste. For eksempel, hvis din makt vinduer ikke fungerer, sjekk hovedsikringen for de elektriske vinduene.
2

Trekk ut sikringen og se på metall stripen. Hvis stripen er ødelagt erstatte det. Sjekk også for kontinuitet med et ohmmeter. Sett ohmmeter for laveste ohm rekkevidde eller kontinuitet innstilling og berører hver av sikringen spade kontakter med sondene. Hvis motstanden lesing er uendelig eller det er ingen pipelyd kommer fra ohmmeter din, bytt ut sikringen.
3

Sjekk ledningen som går fra sikringen til kretsen bryter for kontinuitet. Ved hjelp av et kontrollys, kobler krokodilleklemme ved slutten av forsøket lys ledningen til jord. Slå på strømmen til kretsen du tester og berøre lyset sonde til ledningen som kommer fra sikringen panel på bryteren. Dersom lampen ikke tennes, er det en mangel ved at siden av kretsen. Slå av strømmen.
4

Trekk bryteren og teste den med ohmmeter som beskrevet i trinn 2.. Sørg for å betjene bryteren på og av. Hvis det ikke er kontinuitet, bytt bryteren.
5

Test for innkommende spenning på den elektriske motoren. Koble test lys til god jord, slå på strømmen til kretsen og røre testen lys sonde til ledningen som kommer fra bryteren på den elektriske motoren og slå på bryteren. Hvis testen lyset ikke lyser, er det en mangel i wire.
6

Test den elektriske motoren jordforbindelse. Ved hjelp av en jumper wire, koble den ene enden til god jord og den andre til den elektriske motoren bakken terminal. Slå på strømmen til kretsen. Hvis motoren fungerer nå, sørg for at det er en god jordforbindelse på motoren og se etter en mulig kort på jordledningen. Slå av strømmen.
7

Koble den elektriske motoren. Ved hjelp av et par startkabler ledninger, koble den elektriske motoren direkte til batteridrift. Dersom motoren fungerer nå, er det et problem med de forbindelser som gir strøm til den elektriske motor. Hvis motoren ikke fungerer, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124375.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil