Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik unngår Tire Tørr Rot Når Lagre en Auto

Dekk får ikke billigere, og sjansene er hvis du planlegger å lagre din tur har du sannsynligvis ikke kjøper fra bargain bin heller. Flere faktorer avhenge av hvor lenge de gummiblandinger dekkene er laget av vil vare mot elementene før de begynner å råtne bort og råtner. Det er mye spekulasjoner rundt hvordan du faktisk lagre dekkene riktig måte for å hindre dem fra å råtne bort pengene en dollar om gangen. Du trenger
lerk planker av tre
Store Opaque vesker
bukker (4)
gulv jack
ekstra sett felger og dekk (valgfritt)
Vis mer Instruksjoner
en

Ta bilen til sin lagringssted og parkere den der den skal sitte før det er å bli fjernet fra lagring. Løsne mutrene på alle fire hjulene og løft opp fronten på bilen opp i luften. Place bukker under fremre ramme skinner. Løft bak på bilen i luften med et gulv jack og sted bukker under de bakre ramme skinner, bilen skal sitte så plant som mulig
2

Fjern hvert av de fire dekk fra. kjøretøy. Hvis et ekstra sett med felger og dekk er tilgjengelig den beste metoden er å lagre bilen på disse i stedet for gulv knekt, vil selv useriøs dekk nok så lenge de holder luft. Hvis reservedeler dekk er ikke tilgjengelig inspisere alle hvile poeng å sørge for at kjøretøyet vil hvile trygt i den tiden av lagring.
3

Velg et sted å lagre felger og dekk fra bilen din. Det beste stedet for lagring er en kjølig, rent, tørt og mørkt sted, så en garasje eller loft som er gjenstand for ekstrem varme er langt mindre enn egnet hvis du ikke ønsker å kjøpe nye dekk neste gang du kjører bilen. For de fleste er kjelleren det beste stedet så lenge det er ferdig og ikke skaper for mye fuktighet.
4

Legg ut store planker av tre til å lagre dekkene på, bør veden være bred nok til å støtte hele dekket. I beste du kan bygge og hele boksen for å lagre dekkene i loddrett ved siden av hverandre. Pakk hvert hjul og dekk til en ugjennomsiktig pose og forsegle hver og en lufttett.
5

Position dekkene slik at de blir lagret vertikalt hvis det er mulig. Hvis du må legge dem horisontalt ikke stable dem høyere enn 2 og alltid stable gummi svart til svart og hvitt papir eller vegg til hvit. Dekk dekk, hvor du har besluttet å oppbevare dem slik at UV-lys ikke kan komme til dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76258.html

Previous:
Next: No

Dekkslitasje Tear