Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvis My Car Drar til høyre hver gang jeg Drive It Hva er galt med det?

Den vanlige årsaken til et kjøretøy trekker til den ene siden eller den andre er out-of-ekte justering på forakselen. Dette problemet er lett korrigert, de fleste dekk utsalgssteder ha en justering verktøy, og sjekken og justering prosedyren kan raskt gjøres. Som Charles Ofria bemerker skrive for FamilyCar.com, et hjul innretting "består av å justere vinklene av hjulene slik at de er vinkelrett på bakken og parallelt med hverandre." Hvis den drar følelsen vedvarer etter en innretting, er det flere andre faktorer for å sjekke. En gjør-det-selv-alternativet
p Hvis utskriften levert av justeringen ingeniør bekrefter at sporing er ikke på feil, dekk rotasjon nesten alltid løser problemet. Først roterer forhjulene til de motsatte sider av akselen. Hvis dette ikke stopper trekk, rotere ryggen dekk til fronten.
Wheel Balancing

Dekk er ikke produsert til eksakte toleranser. Etter at den flytende gummi forbindelse som anvendes for å lage dem er støpt rundt de forsterkende belter som holder dekket rund, det tørker ujevnt, noen deler er mikroskopisk tynnere, noe tykkere. Dette skaper lettere og tyngre områder av dekk. Dette misforholdet er tangert ut av "hjulet balansering" teknikere bruke en spesiell maskin for å finne de lyse områdene, og passe små blylodd på felgen å balansere forskjellene

mekaniske problemer.

Et kjøretøy som har blitt gjenoppbygd etter en katastrofal kollisjon kan ha en bøyd chassis, nye glass, karosserideler og en hellakkering kan skjule dette for øyet, men følelsen av å trekke til den ene eller den andre bør være en advarsel mot å kjøpe et slikt kjøretøy. Hjullager, busker, tie stenger og støtdempere også påvirke styrefølelse. Å ha en mekaniker test alt utstyret på aksel endene kunne avsløre slitte komponenter.
Dekkslitasje

Ujevn dekkslitasje kan lage hva bransjen kaller "dekk trekke." Hvis en ut-av-balanse eller forskjøvet hjul har resultert i slitasjehastighet er større på den ene side av dekket enn den andre - ordentlig kalt "tire camber" - dette vil skape dekk pull. Ujevn lufttrykket inne luftfylte dekk kan også ha en merkbar effekt på rattet følelse. Dekksidene kan påvirke håndteringen. Forholdene der et kjøretøy er holdt kan forårsake hussopp - dette vanligvis presenterer som synlige, små sprekker - og mykgjørende, vanligvis identifisert av dekket ser ut til å være lite press selv når det er fullt oppblåst. Ujevn dekk veggen tilstand kan medføre, for eksempel fra bilen alltid blir parkert med samme side utsettes for varme, sterkt sollys.
Siden av forsiktighet

Trekke svakt mot høyre, til og med umiddelbart etter en innretting og når alle andre faktorer er blitt testet, kan ikke være et problem. Teknikere som ikke klarer å korrigere en justering problem akkurat regel feile på siden av forsiktighet: Dersom komponenter og slitasje av en styringsgruppe rack forhindre en død lineære resultat, ingeniørene forlater forskyvning slik at kjøretøyet trekker marginalt til høyre i stedet enn den venstre. En bil justeres på den måten vil trekke av veien, ikke inn i motgående trafikk, dersom føreren mister kontroll, for eksempel fra å sovne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76250.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear