Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

John Deere 3400 Manuell Telehandler Spesifikasjoner

En telehandler er en spesialisert FRONTLASTERVENTIL traktor med high-lift, høy vekt kapasiteter. Teleskoplastere brukes for landbruket programmer som lasting høy klaring lastebiler som krever ekstra rekkevidde på lasting bom å sette materialer på sengen. De kan også være utstyrt med gaffeltruck armene for å gjøre det mulig å løfte tunge paller last i industrielle applikasjoner. På grunn av sine forbedrede løftesektoren og vekten av materialer som blir overført, er teleskoplastere balansert annerledes enn vanlige frontlastere og har kraftigere hydraulikk. Starter i 2000, produserte John Deere en rekke telehandler modeller i sin Zwebrucken, Tyskland fabrikken. I 3400-modell var den andre i serien. Deere avsluttet produksjonen av alle teleskoplastere i 2006. Motor

John Deere 3400 kom standard med en turboladet firesylindret PowerTech diesel motor som produserer 100 hestekrefter ved en fungerende turtallsområde på 1000 til 2300 rpm. PowerTech er den samme motoren som brukes i John Deeres traktorer og har en 4,2-liters olje kapasitet og en 500-timers oljeskift intervall.
Lift og kapasitet

Bommen på 3400 strekker seg til mer enn 23 fot og har en løftekapasitet på 3,3 tonn. Plassert bak bakakselen, fungerer motoren som en motvekt for fremtidsrettede nå med tung last på bommen.
Transmission

3400 overføring er en fire-girs synkronisert manuell med spesiell rask frem-til-reversere skift for å dekke kravene til fartsfylt lasting. Full-time firehjulstrekk og veien hastigheter opp til 22 km /h kommer standard.
Hydraulikk

å utføre tunge løft, Kas 3400 Telehandler et hydraulisk system drevet med en konstant flyt pumpe som leverer 28 liter væske per minutt ved 3400 psi. En joystick på de viktigste hydrauliske ventil kontroller heve /senke og fylle /dumpe funksjon. En vippebryter på toppen av joysticken aktiverer de forlenge-trekke sylindere.
Steering
p Med motoren plassering på baksiden, er akselavstand forkortet, slik at større manøvrerbarhet. Det er tre styrefunksjoner og en svingradius på 11 fot 7 tommer.
Interiør

Operator perks inkluderer en multi-justerbart førersete med luftfjæring og lydisolerte førerhuset. Maksimal glass og minimum støtte legge hindringer gir utmerket sikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103279.html

Previous:
Next:

4X4