Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Problemer med Hybrid SUV

Hybrid biler blir mer og mer populært i disse dager som de sparer gass og beskytte miljøet. Flere og flere modeller av biler blir hybrider også, nemlig SUV, som er notoriske bensinslukere. Mens disse sport nyttekjøretøyer er miljøbevisst og spare mer gass enn de fleste biler på veien, har de problemer fra tid til annen. Tregere akselerasjon

En del av SUV blir drivstoffeffektive er at de bruker en hybrid motor, men det er også på grunn av det faktum at hybrid SUV har mindre motorer enn andre SUVer, holde dem fra akselererer like raskt og bruke som mye bensin. Imidlertid kan denne mangelen på akselerasjonen være frustrerende for noen mennesker som er vant til sport nyttekjøretøyer som har alltid hatt fart og kraft. Det kan også påvirke hvordan en hybrid SUV frakter tung last eller tauer ting i forhold til andre vanlige bensinmotor SUVer av samme størrelse. Denne lavere akselerasjon og kraft er noe å huske på når du kjøper en hybrid SUV, som det ikke kan være den bilen som er mest nyttig for dine spesifikke behov.
Dyrt Batterier

En av de andre problemene med hybride SUV er at batteriene i dem kunne brenne ut, forårsaker en svært kostbar reparasjon. Heldigvis er disse batteriene lader seg selv når den elektriske motoren ikke blir brukt, men hvis hybrid batteriet ikke er tatt vare på og er brent ut av driveren, kan det nye batteriet være mange tusen dollar. Men mest hybrid batteri produsenter tilbyr en 80 000 - til 100 000-mile garanti på hybrid batterier, så dette er bare en bekymring for hybrid SUV sjåfører som er nær de kjørelengde markører. Pass på å sjekke at den hybrid batteri i hybrid SUV du kjøper har en garanti på den.

Ulike Forurensning

fleste hybride SUV er kjøpt av folk fordi de trenger en større bil, men likevel ønsker å beskytte miljøet og spare penger på gass. Men med nærmere undersøkelse på hvordan de fleste hybrid batterier er produsert, vil du finne at mange av disse fabrikkene som bruker de ulike elementene og produksjon prosedyrer for å lage og installere disse batteriene ofte skape en stor mengde forurensning seg selv, i henhold til hybrid-biler. org. Mens du vil være forurensende mye mindre når du kjører bilen din på veien enn en standard bil, er du ikke være helt grønn i hverdagen, bare generelt mer miljøbevisste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103014.html

Previous:
Next:

4X4