Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan å holde personer ut av en jeep med en Soft Top

Soft-toppet biler har en risiko for å bli brutt inn fordi toppen av kjøretøyet er lett å fjerne. En myk-toppet Jeep er spesielt vanskelig å holde uønskede folk ut av fordi toppen er ikke alltid godt sikret og bryte seg inn i bilen er lettere når toppen er usikret. Hvis taket er nede, det krever bare klatring i Jeep for å få tilgang. Instruksjoner
en

Fest toppen av Jeep fast. Fest alltid hver låsen så godt som mulig for å forhindre at den blir åpnet av andre. Den største risikoen er et usikret topp som er åpnet. Ved å holde den øverste godt sikret, er risikoen minimeres.
2

Lås dørene. Mens toppen av Jeep er en myk topp, forlater dørene låst vil legge ekstra forebyggende tiltak mot uønskede gjester i Jeep.
3

Sett en alarm på Jeep. Mens en alarm ikke kan skremme bort de mest målbevisste tyver, vil det skremme av tilfeldige tyver eller noen som strays for nær Jeep. Det er et godt forebyggende tiltak fordi høyt støy tiltrekker uønsket oppmerksomhet.
4

Lukk vinduer. Mens låse dørene er en start, lukke vinduer er en nødvendighet. Dette vil hindre noen fra å nå inn og låse dørene.
5

Bruk en tøff materiale soft-top. Det er soft-topp materialer tilgjengelig for Jeeps som er laget av sterke, holdbare og tøffe materialer. En tøffere materiale vil gjøre det vanskeligere å komme inn i Jeep enn et mykere materiale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103027.html

Previous:
Next:

4X4