Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Spesifikasjoner av Nitto Terra grapplers

The Nitto Terra Grappler er en premie, all-terrain dekk. An all-terreng truck dekk er en som ikke er spesielt designet for dyp gjørme, men gir god trekkraft under alle forhold. Det gir en relativt rolig på veien ride, kombinert med bedre treadwear enn tilbys av dedikerte mud-terrain dekk. Mønsterdesign

Store, vertikale hulrom mellom knastene tillate materialet som skal renses bort når de opererer i terrenget. Terra Grappler er siped (små kutt gjort i ørene) for å gi bedre grep under våte forhold og større motstand mot vannplaning (når et dekk mister trekkraft over vann). Benene strekker seg til skuldrene på begge ender av dekket, noe som gir trekkraft ved dreiing av hjulet. To lag, polyester sidevegger bidra til å forhindre mulige dekk punktering i terrenget. Den Nitto Terra Grappler gir en god balanse mellom on-road orientert Dura Grappler og aggressive Mud Grappler.
Tilgjengelige størrelser

Nitto Grappler er tilgjengelig i mer enn 60 størrelser, fra LT265/75-R-16 for en 16-tommers diameter hjul opp gjennom LT315/50-R-24 for en 24-tommers-diameter hjul. Sjekk brukerhåndboken for å identifisere lastebilens lager dekkdimensjon for å sikre at du bestiller riktig dekk.
Pris
p Som en premium dekk, den Nitto Terra Grappler bærer en premium pris, som spenner basert på størrelsen av dekk, fra $ 150 til $ 450. Kostnaden er noe oppveid av høy slitestyrke og trå livet av dekkets design. Mens rettidig dekk rotasjoner er kritiske til dekkets levetid (og mengden av off-highway bruke dekket tåler) dekkets treadwear rating på 500 vil åpne for dekkets levetid på mellom 30 000 og 50 000 miles.
Tilgjengelighet

Nitto Terra Grappler er tilgjengelig fra store etablerte kjettinger, samt fra anerkjente online dekk og lastebil leverandører. Bruk forhandler forhandler funksjon i Nitto hjemmeside for å finne en forhandler i ditt område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103298.html

Previous:
Next:

4X4