Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner Soft Top Fra en Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler Unlimited myk topp er koblet til metallrammen på frontruten på høyre og venstre side av to metall låsing klemmer. Langs høyre og venstre side av rammen er en rekke plast lysbilde låser og metall låseboltene som må kobles ut for å frigjøre myk topp fra rammen , slik at du kan trekke den myke toppen bakover . Baksiden av den myke toppen er festet til metall veltebøyler på bakre høyre og venstre side av Jeep Wrangler Unlimited av metall Phillips skruer . Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

åpne høyre og venstre dører på Jeep Wrangler Unlimited. Med hjelp av en venn som står på den andre siden av Jeep , hekt hvert metall låsing klemme på høyre og venstre side av frontruten. Trekk toppen bakover til toppen stopper på grunn av raset låser på høyre og venstre side av rammen.
2

Trekk tilbake på plast lysbilde lås og løft opp på metall låse pinnene på samtidig som din venn . Trekk myk topp bakover når slusene er blitt frikoblet samtidig som assistenten.
3

Fjern skruene på høyre og venstre bakre veltebøyler som fester myk topp til rulle barer med en skrutrekker . Trekk myk topp ut av Jeep Wrangler Unlimited.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102965.html

Previous:
Next:

4X4