Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva Er Jeep Sahara pakke?

Jeep ikoniske Wrangler har en lang og variert historie. Gjennom årene har det tilbys et bredt spekter av modellvarianter og spesielle utgaver, vanligvis med navn som trylle eksotiske steder og påkalle eventyrlyst at Jeep har kommet til legemliggjøre. En av de mest gjenkjennelige av disse er Jeep Sahara. Wrangler YJ Sahara

nylig sett på som en film tie-in på den nyeste Jeep, ble Sahara pakken faktisk først introdusert i 1988. Tilbys som en trim nivå på torget-frontlys "YJ" Wrangler et år etter sin 1987 redesign, kjennetegnet Sahara pakken spesielle lakkfarger og setetrekk. Som en premie trim nivå, var de fleste av de tilgjengelige alternativene på Wrangler på den tiden standard problemet. Body-farget side trim og hjul videre skilles Sahara. Den YJ Sahara ble tilbudt til slutten av modellen kjøre i 1995.
Wrangler TJ Sahara

Sahara pakken tilbake på neste-generasjons "TJ" Wrangler etter 1997 redesign. Wrangler Sahara tilbudt lignende trim og avtaler på den oppgraderte versjonen.
Movie Tie-In Limited Edition

I 2005 Sahara pakken ble droppet fra den vanlige lineup, men det var en begrenset kjøring av kjøretøy utformet som en tie-in med filmen "Sahara". Et begrenset antall lang-akselavstand Wrangler Unlimited Rubicon modellene fikk spesiell trim, inkludert Light Khaki maling, farge-matchet topper og hjul, unike interiør trim og spesielle dekaler. Wrangler Rubicon er rekke oppgraderte off-road utstyr var også standard. Jeep produsert om lag 1000 Wrangler Unlimiteds med Sahara-pakken i 2005.
Wrangler JK Sahara

Den nåværende Wrangler, introdusert i 2007, er tilgjengelig med en Sahara trim pakke, også. Den nåværende Sahara Pakken inneholder body-farget støtfangere, elektriske vinduer og en oppgradert lydanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103288.html

Previous:
Next:

4X4