Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha YFM Warrior Specs

Yamaha YFM Warrior pakker mye mer makt enn du ville forvente fra å bare se på det. Yamaha har utviklet denne ATV til å takle det mest ulendte terrenget. En stål chassis gir det en ramme som er tøff nok til å håndtere det groveste av turer. Mens Yamaha Warrior motor har bare en sylinder, er det fortsatt kan gi den nødvendige hestekrefter. Motor

Warrior ensylindret motor har en kompresjon rasjon av 9.2:1 med en 348cc slagvolum. Den starter systemet er elektrisk og den bruker en våt-sump smøring system. Motor tomgang er mellom 1450 og 1550 RPM.
Dimensjoner

The Warrior totale lengde er 72,4 inches, er bredden 42,5 inches og høyde er 42,5 inches. Dens setehøyde er 30,1 inches og minimum bakkeklaring er 4.92 inches. Fullt oljet og med en full tank med drivstoff, veier Yamaha YFM Warrior £ 421.
Transmission

The Warrior bruker venstre fot drift. Dets overføring er en konstant mesh system, som består av seks hastigheter fremover og en revers. Den primære reduksjon system er en spar gear, mens sekundær reduksjon system er en kjededrift.
Suspension

Forstilling er en dobbel wishbone design og bakhjulsoppheng er svingarm . The Warrior inneholder både foran og bak støtdempere som bruker lufttrykk til å absorbere støt. Passende dekktrykk for forhjulene er 4,3 psi og det ideelle trykket for bakdekkene er 3,6 psi. Den støtdemper slag i Warrior bæresystem er 4,46 inches.
Bremser

bremser foran er dual-plate og har en diameter på 6,35 inches og en tykkelse på. 14 inches. Den bakre bremsesystem bruker enkle skivebremser og har en diameter på 9,65 inches og en tykkelse på 0,17 inches. Minste trygg grense for de fremre bremseklosser 0,039 tommer og de bakre bremseklosser er 0,0394 inches. Bremsepedalen stilling mens nøytral er 0,4 inches. Under fri lek, er pedalen på 0,315 inches.
Ignition

tennspolen er minimum gnistgap er 0,234 inches. Dens primære svingete motstand er 68 grader Fahrenheit. The Warrior bruker en harpiks typen plugghetten.
Andre

The Warrior bruker en trochoid oljepumpe og en netting oljefilteret. Den har en 2,5-liters tank og reserve beløpet er en halv gallon. Batterikapasiteten er 12 volt, og den bruker en GM12CZ-4A modell batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103120.html

Previous:
Next:

4X4