Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva er forskjellene mellom XLT og STX?

Ford produserer en rekke lastebiler og SUVer som faller i nesten alle fører-og passasjer behov. For ytterligere å tilpasse sine tilbud, produserer Ford biler i ulike trimme nivåer, som kombinerer oppgraderinger og utstyr til lagene. Ser på Ford F-150, Fords light-duty, full størrelse pickup, bilen er tilbudt i en rekke utførelser, inkludert XLT og STX. Ford F-150 Trim Levels

The F-150 kommer i 11 trimme nivåer som i 2011, men trimme nivåer har gått opp og ned i antall avhengig av modell-året. De 2011 trimme nivåer på F-150 er XT, STX, XLT, FX2, Lariat, FX4, SVT Raptor, King Ranch, Platinum, Lariat Limited og Harley-Davidson. Den start produsentens veiledende pris (MSRP) varierer fra $ 22 790 for XL til $ 48 380 på Harley-Davidson (Harley Davidson trim ble innført i 2000).
STX og XLT Place i F- 150 Trim Range

STX trim har blitt tilbudt av Ford siden 1998 på F-150. XLT er ett spor over STX og er den tredje laveste trim nivå tilbys på F-150. Både STX og XLT er utstyrt med sekstrinns automatgir, Roll Stability Control, air condition, strøm sluser og vinduer, cruise control og ekstern nøkkelfrie oppføring. Husk at det generelt sett er XLT et høyere trim nivå enn STX, som betyr at den kommer med litt oppgradert utstyr, men den største forskjellen er at ved å oppgradere til XLT, åpner dette opp et bredere utvalg av potensielle oppgraderinger til drivverk, interiør og ytelse systemer.
STX vs XLT Motorer og konfigurasjon

Både STX og XLT trimmer er tilgjengelig i vanlig og SuperCab (utvidet single-cab) konfigurasjoner og kan utstyres med base V6 eller 5.0L V8. Maling og interiør alternativene varierer etter trim, med XLT tilgjengelig i en rekke to-tone maling ordninger. For eksempel kommer STX bare i grått stoff eller vinyl mens XLT er tilgjengelig i tre forskjellige stoff farger. XLT er tilgjengelig med flere kombinasjoner, inkludert de fire-dørs SuperCrew, med enten en stil side 5,5-fots eller 8-fots boks. I tillegg er XLT leveres med Fords EcoBoost 3,7-liters, twin-turbo V6-motor, sammen med en elektronisk låsing bakre differensial og off-road pakke utilgjengelig på STX.
STX vs XLT pakker og Interiør

The XLT er tilgjengelig med den valgfrie bekvemmelighet og pluss pakker. I tillegg er XLT tilbys med in-dash navigasjon, en krom pakke, et kompass og bak backup sensorer. I tillegg er XLT tilgjengelig i flere valg av 17 - til 20-tommers aluminium eller krom hjul mens STX er begrenset til tre 17-tommers og en 18-tommers hjul alternativ
<. br>
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103303.html

Previous:
Next:

4X4