Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Kawasaki Mojave Specs

The Kawasaki Mojave er navnet på en ATV (all terrain vehicle) produsert av Kawasaki Motors Corporation. Den Kawasaki Mojave er en voksen størrelse sport ATV gunstig for de som liker sport ridning. ATV er kjent for sin signatur lyse, lime-grønn farge. Den Kawasaki Mojave ble introdusert i 1987 og avsluttet produksjonen i 2003. Motor

Kawasaki Mojave har en kompakt, enkelt-sylinder forbrenningsmotor, som gjør at nedkjølingen å være raskere i forhold til motorer som har mer enn én sylinder. Den væskekjølte, fire-takts motor krever gjennomføring av fire slag (inntak, makt, eksos og komprimering slag) for å avslutte fulle sykluser. Den Kawasaki Mojave har en DOHC (doble overliggende kamaksler) layout. Forskyvningen av motoren, som er volumet av sin sylinder, er 249 kubikkcentimeter. Komprimering av ATV er 11,0:1. ATV har en manuell, femtrinns girkasse.
Bremser

The Kawasaki Mojave er bremsene foran er trippel-hydrauliske dual-skivebremser mens bakbremsene er også plate bremser. Skivebremser er nødvendig for å hindre hjulene fra å rotere, og også for å tvinge hjulene til å rotere med en vesentlig lavere hastighet. Disc-bremsesystemer består av grunnleggende komponenter som calipers, stempler, bremseklosser og rotorer, som alle arbeider for å skape friksjon nødvendig å stanse eller bremse rotasjonen.
Suspension

Kawasaki Mojave er forstillingen har doble A-armer (også kjent som dobbel wishbone suspensjon) og to støtdempere mens bakhjulsopphenget har en enkel svingarm med en støtdemper.

Mål

Kawasaki Mojave er tørr vekt er £ 79 Tørr vekt er ikke inkl noe utstyr eller drivstoff vekt. Den totale lengden og bredden av Kawasaki Mojave er 68 inches og 43 tommer, henholdsvis. Setet høyden på ATV er 30 inches. Akselavstanden, som måler avstanden mellom midten av-og bakhjulene, er litt over 44 inches. ATV har en kapasitet på litt over to liter drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102827.html

Previous:
Next:

4X4