Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer Cruise Control på en 2008 Chevy Silverado

Et cruise control modulen opererer et bilens motor turtall og holder motoren i gang en konstant hastighet som er innstilt av føreren. Kablingen til cruise control modulen er festet til pedalen grensesnitt, som styrer gassen på bilen. Noen bilmodeller, som Chevy Silverado, ikke kan komme utstyrt med cruise kontroll og må ha en etter-markedet installert. Etter-markedet cruise control moduler kan monteres på dashbordet eller på et innlegg installert i rattstammen. Du trenger
Cruise control monteringssett
Screw driver
Stikknøkkel
plast zip bånd
Drill
3/8-inch borekronen
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen. Vent i tre minutter for å unngå utilsiktet kollisjonsputen blåses opp.
2

Fjern førersiden lavere dash panel, med en pipenøkkel til å fjerne skruene eller boltene som fester den til dashbordet.


3

sted forutsatt dobbeltsidig teip på cruise kontroll modul. Sett den viktigste ledningsnett, bytte sele og pedal grensesnitt sele-kontakter inn i kontakten sporene på cruise kontroll modul.
4

Plasser cruise control modulen bak power-tog kontroll modul --- eller PCM . Fest ledningene på de eksisterende kjøretøy ledninger med plast zip bånd. Pass på at ledningene og sele av pedalen grensesnittet ledningsnettet gjennom rattstammen og ned mot gasspedalen.
5

Undersøk plast pedal interface selen for å finne den seks-pin plug and mate kontakter. Fjern de seks-pinners akselerator kontakten og sett den inn i parring seks-pinners kontakt av pedalen grensesnittet sele. Sett den andre kompis kontakten av pedalen grensesnittet sele inn gasspedalen sele.
6

Finn ledningen koblingsboksen under førersiden lavere dashbordet. Koblingsboksen består av faner som holder bart metall endene av ledninger. Det vil være et merket diagram av koblingsboks nær boksen eller det vil ha sin pin faner nummerert. Kombiner den nakne enden av den røde cruise control tenningsledning med den nakne enden av den rosa tenningsledning X11 inn pin tab ingen. 6 av koblingsboksen. Kombiner den blå positive (+) brems cruise control tråd med den rosa X9 ledningen inn pin-kategorien no. 5. Kombiner den brun /hvit negativ (-) brems cruise control tråd med den oransje X9 ledningen inn pin-kategorien no. 3. Vri den svarte bakken cruise control tråd med den brune jordledning. Kombiner den fiolette VSS cruise control ledning med grønn /hvit X2 pin og H1 kategorien.
7

Bor et 3/8-inch hull for bryteren inn i den nedre halvdelen av rattstammen dekselet. Plasser en låseskive på siden av cruise control switch ledning som vil bli installert på innsiden av rattstammen dekselet. Plasser en låseskive på siden av cruise control switch wire som vil være på utsiden av rattstammen dekselet.
8

Plasser cruise control switch i en posisjon hvor føreren enkelt kan se det . Monter de medfølgende to tre-pinners kontakter til paring ledningsfargene av bryteren sele. Bruk den medfølgende emballasjen diagrammet for å matche modulen sele til bryteren sele.
9

Fest sele ledninger med zip bånd for å sikre at de er ute av veien for bevegelige deler.

10

Koble til batteriet. Trekk batteriet kontakten til 35 fot-pounds med en momentnøkkel. Installere den nedre førersiden dash.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103278.html

Previous:
Next:

4X4