Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan å opprettholde ATV Batterier

Alle ATV, eller terrengkjøretøy, er utstyrt med to forskjellige typer batterier: konvensjonelle, eller bly syre, og absorberes matte glass eller AMG, batterier. Den vare på disse batteriene varierer i noen henseender, men er den samme i andre. Uansett hvilken type batteri ATV bruker for øyeblikket, opprettholde den riktig vil sikre at det varer lenger og krever ikke erstatning. Holder batteriet skjer før turen, under og etter når maskinen ikke brukes. Du trenger
Stålbørste
ATV lader
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller ATV etter at den er parkert for å sikre at nøkkelen tas ut av tenningen og alle lysene er slått til av-stilling. Forlater parkering eller bremselys på med tenningen av kan renne både bly og AMG-batterier.
2

Rengjør batteritilkoplingene hver to til tre måneder med en stålbørste. Dette vil sikre at den elektriske strømmen som går fra batteriet ikke blir avbrutt. Denne handlingen bør utføres på både bly syre og AMG-batterier.
3

Lad batteriet med en enhet som er utviklet spesielt for ATV-er, ikke biler, og ikke la laderen til å forbli på over natten. Det er mulig å overlade begge typer ATV batterier så bare lade den i henhold til batteriets spesifikke instruksjoner.
4

Lad hver annen type ATV batteriet hver måned. Ikke la batteriet sitte i lengre perioder av gangen. I motsetning til tradisjonelle bilbatterier som kan sitte i måneder eller år uten vedlikehold, må en ATV batteri lades hver måned for å sikre at det ikke mislykkes.
5

Fjern fulladet bly syre eller AMG ATV batteriet fra ATV hvis du lagrer maskinen i et varmt klima. Selve batteriet bør oppbevares på et kjølig og tørt sted for å hindre skade.
6

Sjekk vannivået i en konvensjonell ATV batteri. Hvis nivået er lavt, nøye fylle batteriet med destillert vann. Ikke bruk vann fra springen. Nivået på en AMG batteri krever ikke sjekker eller etterfylling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103253.html

Previous:
Next:

4X4