Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner du en Stuck Jeep

Mest Jeep-entusiaster sier de har aldri vært fast før. Sannheten er at Jeep eiere teste sine biler til det ytterste, og noen ganger må betale prisen for å bli sittende fast. Hvis du finner din jeep fast i snø, gjørme og skitt, er det noen enkle tips for å følge som får deg tilbake til off-roading på kort tid. Instruksjoner
en

Request dine passasjerer å komme seg ut av Jeep og vente i et trygt område. Dette reduserer vekten av bilen. Men bare spør om det er trygt å gå ut av bilen.
2

Roter dekkene fra side til side ved å vri rattet fra side til side. Endre retningen på dekkene dine vil flytte snø, gjørme og skitt ut av veien for Jeep din.
3

Grav en grøft foran og på baksiden av din Jeep dekk. Plassere et stykke tre eller annet tilgjengelig materiale som teppe eller et teppe, i grøften foran hjulet. Dette gjør at Jeep å få trekkraft.
4

Trykk på gasspedalen forsiktig å lette frem. Ikke trampe på gassen. Det vil bare spinne din Jeep dekk og få deg fast enda lenger.
5

Alternative retninger ved å bytte fra "Drive" til "Reverse" og tilbake igjen. Trykk alltid på gassen forsiktig uansett hvilken retning du skal. Noen ganger er det enklere å sikkerhetskopiere din Jeep ut, i stedet for å gå fram og bli sittende fast enda mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103291.html

Previous:
Next:

4X4