Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan justere en Jeep Wrangler Soft Top

Jeep Wrangler er en populær bil, brukes både on-road og off-road bruk. En ting som alle Jeeps har til felles er behovet for en topp i dårlig vær. Fordi den myke toppen er installert og avinstallert ofte, kan justering være nødvendig fra tid til annen. Kjenne den enkleste måten å justere en topp kan være svært viktig, spesielt hvis du er på vei inn i en plutselig dusj. Instruksjoner
en

Juster på siden og bak vinduer ved hjelp av glidelåser og plast stripe som passer i holderen for å justere vinduer, enten å fjerne eller installere dem. Det er mulig at justering av vinduer kan fikse problemområder på Jeep myk topp.
2

Løft de bakre hjørnene på Jeep topp til rette eller flate noen del av baksiden av kledningen. Forsiktig løfte hjørnene og deretter sette dem tilbake i beholder rail kan rette på hele toppen, uten myk topp trekker enten til høyre eller venstre.
3

Flytt til det indre av Jeep og Knepp av myk topp fra rammen. Dette kan bidra til å rette ut de beste partier av myk topp. Denne metoden er egentlig den siste utvei før de måtte fjerne hele toppen. Før re-snapping toppen til rammen, inspisere utsiden av Jeep Wrangler er myk topp å være sikker på at alle justeringer er gjort.
4

Utfør en sluttkontroll av Jeep for å være sikker alt som ble fjernet, for eksempel de bakre hjørner eller ryker, er korrekt satt på plass igjen. Avhengig av justering problemer, som for eksempel den øverste knekking eller ikke klarer å få topp i fronten holderen på frontruten, kan det være nødvendig å fjerne den myke toppen.
5

Juster myk topp og se på vanskelige steder hvis toppen måtte fjernes. Hvis det er kaldt ute, kan toppen være mer vanskelig å håndtere. Varmere dager eller flytte til et varmt område kan føre til toppen for å bli mer smidig. Dette kan bidra til å jevne ut problemområder ved forsiktig strekke toppen og installere den på nytt. Pass på å zip, knipse og plassere alle nedre kant av toppen på de gjennværende rails.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102957.html

Previous:
Next:

4X4