Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan åpne en Ford Explorer Lift Gate

The Explorer SUV er et kjøretøy designet av Ford Motor Co De fleste modeller er fem-dørs modeller, med den femte døren blir den bakre lift gate på baksiden av kjøretøyet. The Explorers lift gate har en innebygd vindu som kan åpnes uten å åpne hele bakluken. Flere håndtak er på plass på heisen gate for å lettgjøre åpningen enten vinduet eller hele døren. I motsetning til standard bil badebukser, gjør heisen gate begge elementene og folk til å komme inn og ut av baksiden lagringsområde av SUV. Instruksjoner
en

Sett Fords nøkkelen inn i heisen gate nøkkelhullet og vri den mot høyre for å låse opp døra er lås mekanismen.
2

Ta tak i håndtaket like over tasten hullet og dra det mot deg. Noen Explorer modeller har en liten knapp på kanten av håndtaket, som du trekker i håndtaket mot deg, trykker du på knappen. På noen nyere modeller, må du trekke den midterste spaken under lisens plate lampe skjold. Hvis du ønsker å åpne heisen gate vinduet, men ikke hele bakdør, gå videre til trinn tre.
3

Finn lift gate vindusreferanse rett over der den bakre vindusvisker blad kobles til døren selv. For modeller mangler en bakre vindusvisker blad, er håndtaket nederst i midten av heisen gate vinduet. Ta tak i håndtaket og trekk det mot deg. Noen modeller har en knapp inne; skyve dette mens du trekker mot deg. Noen Explorer modeller kan ha en "twist style" håndtak for heisen gate vinduet. I stedet for å trekke i håndtaket mot deg, vri håndtaket med klokken for å løsne sperren. Nyere modeller kan ha en effekt lift gate vinduet. I så fall åpner vinduet med kontrollen på fjernkontrollen oppføring senderen, eller skyve kontroll-knappen under lisens plate lampe skjold på høyre side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103119.html

Previous:
Next:

4X4