Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Polaris Ranger Fire-by-fire Specs

The Polaris Ranger fire-by-four er en tre-seters ATV (all terrain vehicle) som er nyttig for en rekke forskjellige bruksområder, blant annet utendørs opplevelser, rancher, gårder og arbeid områder . Polaris Ranger fire-by-fire kom på markedet i 1997 og ble produsert av et Medina, Minnesota-baserte selskapet under navnet Polaris Industries. Polaris Ranger fire-by-fire består av ulike spesifikasjoner. Motor

Polaris Ranger fire-by-fire har en fire-takts motor, noe som betyr at motoren krever fire separate slag for å fullføre en full syklus. De fire nødvendige slag er inntak, kompresjon, kraft og eksos. Den ensylindrede motoren har en elektrisk startmotor. "Motor forskyvning" er et begrep som brukes for beskrivelse av volumet av sylindrene i motoren. Vekten på den Polaris Ranger fire-by-fire er 499 cc (kubikkcentimeter). Hestekrefter for motor er 23 hestekrefter.
Bremser

Både foran og bakbremsene av Polaris Ranger fire-by-fire er hydrauliske skivebremser. Hydrauliske bremser utnytte et system av flere stempler. Systemet muliggjør overføring av kraft til et minimum på to stempler. Hydrauliske bremser utnytte bremsevæske å bringe press på brems mekanisme. Skivebremser er ansvarlig for å stoppe minibanken i å bevege seg. Skivebremser er sammensatt av rotorer, stempler, kalipere og bremseklosser.
Dimensjoner

Polaris Ranger fire-by-fire er 75 inches i høyden, med en bredde på 60 inches. Den totale lengden på ATV er 113 inches. Tørrvekten (som inkluderer alt standardutstyr, drivstoff, olje og andre viktige væsker) er 1,214 pounds. Ordet "akselavstand" beskriver den fulle avstand mellom de midtre deler av de fremre og bakre hjul. Akselavstanden av Polaris Ranger fire-by-fire er 76 inches. Kjørehøyden (også kjent som bakkeklaring) refererer til det totale rom mellom bunnen av den fire-til-fire rammer og hjulet basen. Turen høyden på bilen er den ene foten. Drivstoffet kapasitet for ATV er ni liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102804.html

Previous:
Next:

4X4