Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Spesifikasjoner for et amerikansk Caterpillar Diesel Engine Generator Set

Caterpillar er en nordamerikansk selskap som er en av verdens største produsenter av tunge maskiner og utstyr rettet mot bygg og anlegg, industri og landbruk. Caterpillar produserer kraftige generatorer som er ment å dekke drift behovene til store fabrikker og andre industrielle anlegg. De produserer en linje av både gass og diesel drevne generatorsett, og 60 Hz dieselmotor generator sett er tilgjengelig for installasjon i amerikanske fasiliteter som kan støtte den. Motor spesifikasjoner

Motoren på stand-by Caterpillar Prime 60-Hz strømgenerator er en fire-takts, sekssylindret dieselmotor. Sylinderløpet av denne motoren har en diameter på 4,13 inches og hjerneslag er 5 inches lang. Guvernøren på denne motoren er elektronisk styrt og ikke tillater at motoren går på over 1900 omdreininger per minutt. Den maksimale hestekrefter at denne motoren kan produsere er 161, og den maksimale mengden av press som kan produseres er 237 psi.
Generator Spesifikasjoner

60 Hz generator sett kan installeres i amerikanske fabrikker som har en ISO 9001 sertifisering. Den har en klasse-H isolasjonssystem samt en vanndråpetett luftinntaksventilen. Kontrollsystemet har en digital kontroll panel som er beskyttet av en vibrasjonsfri isolert kabinett som har en låsbar dør. Spenningsregulator holder volage på en stabil tilstand, og har et varslingssystem. Sikringen er 3-polet med en nøytral bakken og er omsluttet av en stål kupé. Maksimal effekt er 135 kilowatt.

Dimensjoner og andre spesifikasjoner

Caterpillar 60 Hz generator sett er 109,4 inches lang, 35,4 inches bred og 60,7 inches høy. Den egenvekt er 3,102 pounds. Den egenvekt gjenspeiler vekten av aggregatet med all nødvendig væske og drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102801.html

Previous: No
Next:

4X4