Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Polaris Sportsman olje endre Instruksjoner

Hvis du eier en Polaris Sportsman 4x4, så er det viktig at du utfører rutinemessig vedlikehold i henhold til bruksanvisningen som følger med bilen. Mest Polaris Sportsman modeller trenger et oljeskift hver 1000 miles. Men hvis du har nylig kjøpt Sportsman, må du gjøre et innbrudd oljeskift etter én måned av bruk. Det er også viktig å bruke Polaris Premium 4 All Season syntetisk motorolje som er fabrikkert spesielt for Polaris 4-takts motor. Ved behov er det mulig å bruke andre API-sertifiserte SH oljer med en 0W-40 vekt rating. Du trenger:
API sertifisert SH 0W-40 olje
Tenger
Mechanics hansker
Oppsamlingspanne
oljefilter
lofri klut
Olje-filter skiftenøkkel
Momentnøkkel
Stikknøkkel
Tetteskive
Vis flere instruksjoner
en

Park Sportsman på et jevnt underlag. Bruk en lofri klut til å rengjøre komponentene rundt tappepluggen, som finnes i den nederste delen av oljetanken. Også rent i bunnen av motoren. Slå av motoren på, og la den gå i 3 minutter, og deretter slå den av. Plasser renne pannen under oljetanken.
2

Fjern oljepluggen med en pipenøkkel. La oljen renne helt, noe som kan ta opptil fem minutter. Installere en ny tetningsskive på oljepluggen mens oljen tappes fra oljetanken. Bruk en momentnøkkel, satt til 14 til 17 fot-pounds å installere bunnpluggen.
3

Koble lavere olje levering slangen fra oljetanken, som finnes på motsatt side av oljetanken fra bunnpluggen. Fjern skjermen montering, og rengjør den med en lofri klut. Installere skjermen montering, rotere den med klokken minst 2 1/2 omdreininger slik at det skruer tett inn i tanken tråder. Det er viktig å begrense det maksimale dreiemoment av skjermen montering til 25 fot-pounds eller mindre. Beslaget er brystvorte skulle komme i innretting med montering merket på tanken. Reinstallere oljeledningen til koplingen.
4

Bruk en olje filter skiftenøkkel for å fjerne Sportsman olje-filter, som ligger ved siden av peilepinnen. Påfør en tynn film av motorolje på pakningen på det nye oljefilteret, og roter den bort på oljefilteret brystvorten. Roter oljefilteret for hånd ikke mer enn tre fjerdedeler av en sving når det har begynt å forsegle med motoren.
5

Fjern tappepluggen på nedre høyre side av veivhuset, som vil frigjøre ca en kopp motorolje. Skru tappepluggen på å bruke en momentnøkkel stilt inn på 14 fot-pounds.
6

Trekk ut peilepinnen, og tilsett 2 liter olje. Skyv peilepinnen tilbake på plass.
7

Sett girvelgeren i "nøytral", og pass på at parkeringsbremsen er på. Prime oljepumpen ved å klemme ventilasjonsrøret to inches fra oljetanken. La motoren kjøre i opptil 20 sekunder. Fjern klemmen fra ventilasjonsrør, noe som bør utsettes for trykk, angitt med et rush av luft. Gjenta grunning prosedyren hvis du ikke hører rush av luft i ventilasjonsrør. Inspisere motoren for oljelekkasjer, og kontroller oljenivået med peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102803.html

Previous:
Next:

4X4