Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Problemer med fire Wheelers

Four Wheelers, eller alle terrengkjøretøy (også kjent som ATV), er morsomme biler å kjøre off-road på landsbygda, de er populære blant tenåringer og yngre mennesker som liker frihjul på en åpen- luft selvgående raske ting. De er også populært blant jegere, bønder og Gårdbrukere og utendørs industri personell. Men det er visse problemer og farer forbundet med kjøring fire Wheelers at folk kjører dem bør være klar over før du kjøper for barna sine eller kjører dem selv. Tilbøyelige til Flip

firehjulinger, ATV, er ikke veldig tung for kjøretøy som kan gå fort i ulendt terreng. De har høye tyngdepunkter. Disse fakta gjør fire Wheelers tilbøyelige til å snu hvis den kjøres på en skråning som er for bratt eller på humpete flekker på hastighet. Mangelen på dekk og understell vekten av ATV kan få den til å gli ut av kontroll lett i dårlig kjøreforhold, fra fuktighet til is til sand. Sliding kan lett bli til en rull hvis momentum går i feil retning med nok kraft.
Ingen Safety Options

fire Wheelers er mye som motorsykler, bare litt tyngre . Under visse forhold, fire Wheelers er vanskeligere å kontrollere enn motorsykler. Gjerne med motorsykler, er det ingen innebygd sikkerhetsregler, som sikkerhetsbelter eller airbag, som det er på biler. Veltebøyler kan installeres på en ATV eller fire hjuling i tilfelle bilen ruller, men dette kan hemme plasserer fire hjuling kan kjøre, noe som gjør det større, tyngre og tregere. Riders bør bruke hjelm for å beskytte seg.
Ikke Street Legal

fire Wheelers er ikke street legal grunn av deres mangel på sikkerhet, størrelse og grunnleggende mekanikken. Dette gjør dem lovlig for bruk i visse steder, som rancher, farm land eller områder som er ment for ATV og fire-hjuling kjøring. Hvis fire Wheelers er drevet på gatene, kan billettene bli utstedt til sjåføren. Så trailere må kjøpes for å transportere disse fire Wheelers til steder de kan lovlig være drevet hvis det ikke grenser til eiendommen hvor de fire Wheelers blir lagret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103104.html

Previous:
Next:

4X4