Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Wind ett Winch Cable

Riktig svingete en vinsj kabel på trommelen av en vinsj vil bidra til å forhindre skade oppstår til kabelen. Kabelen, enten stål eller syntetisk, kan knipe, bind eller floke hvis kabelen er viklet for løst. Noen av disse forholdene kan føre til at kabelen til å mislykkes når under belastning, forårsaker en farlig situasjon med kabelen pisking rundt. Instruksjoner
en

Strekk vinsjkabel ut så rett som mulig og deretter finne en solid gjenstand, for eksempel et tre eller stor stang og fest enden av kabelen til det. Sørg for at det du fester den til er ikke til å bevege seg og at det er fri sikt fra kjøretøyet til objektet.
2

Place bilen i nøytral og kople inn clutchen av vinsjen. Sakte sende det vinsjkabel i, omhyggelig leggingen av kabelen på trommelen én spole om gangen. Hver spole må ligge tett mot den før det, men ikke på toppen av det.
3

Fortsett å rulle sammen ledningen på trommelen mens sakte trekke bilen fremover. Vekten av kjøretøyet vil bidra til å holde kabelen stramt og vil fungere mye bedre enn å prøve å trekke i kabelen mens du spole det i. Når du kommer til slutten av det første laget, begynne å spole tilbake i motsatt retning, legger kabel på toppen av laget før det.
4

fortsette å sende i kabelen før du er innenfor seks meter av objektet du festet det til. Kople fra kabelen og holder spenningen på det som du spole i de siste par meter kabel. Når all kabelen er på trommelen, la clutchen engasjert til å holde kabelen stramt mens den ikke er i bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103004.html

Previous:
Next:

4X4