Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Off Skjermene for nybegynnere

Off- veikjøring er ikke nødvendigvis vanskelig, men det krever en annen tenkemåte og bilens design enn brolagt -road kjøring. Green- Diamond , som det er kjent i Europa , kan være morsomt og givende eller hjerteskjærende og dyrt - avhengig av dine nivåer av forståelse og beredskap . Speed ​​

En stor regelen for off- roading er å opprettholde momentum til enhver tid. Kontrollere fart og treghet er avgjørende å gjøre det gjennom traction - begrensede forhold som sand og gjørme . Veiledningen å huske er "slow tilsvarer fast. "
Disktyper

Ekte firehjulstrekk er best for situasjoner der en eller flere hjul kan komme av jord til enhver tid . Hvis du har tenkt å kjøre det meste på ganske glatt kalk stein, sand , grus eller isete veier , og velg den overlegne kjøreegenskaper og fleksibilitet for firehjulsdrift .
Suspension

Alle off -road suspensjoner må være tøff, men forholdene vil diktere dine behov . De fleste off -road lastebiler bruke mykt sprang og dempet lang fjæringsvei for å sikre kontakt med bakken hele tiden. Men glatt -road spesialiserte rallybiler bruker en stivere fjæring og lavere kjørehøyde mer beslektet til en road- racer oppsett enn for en off- road truck .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103005.html

Previous:
Next:

4X4