Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan rense en Suzuki SJ410 Forgasser

Forgasseren regulerer hvor mye luft og drivstoff går inn til motoren. Hvis du ikke klarer å holde et godt vedlikeholdt forgasseren i din Suzuki SJ410 så vil du finne at motoren vil bli mindre responsive og kjøre ut av sync mye mer. Rengjøring en SJ410 forgasser tar mye fysisk makt, som du trenger for å fjerne det først. Du bør egentlig bare prøve denne prosessen hvis du har forkunnskaper i biler. Hvis ikke, så er det best å ta Suzuki til en mekaniker. Du trenger
Rengjøring løsemiddel
unbrakonøkkel
Gummi hansker
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle fem ledninger som er går inn i SJ410 forgasseren. Disse ledningene er for gassen, PCV slange, kaldt choke tube, vakuum og gassledningen. Gassvaieren kan bli funnet nær nederst til venstre på SJ410 forgasseren. Skru ut de fire skruene på undersiden av SJ410 forgasseren med umbraconøkkel for å fjerne den fra Suzuki.
2

Fjern all plast på SJ810 forgasseren. Bløtlegg forgasseren i et sterkt rengjøringsmiddel og la det suge over natten.
3

Tørk av løsemiddel med en fille mens iført gummihansker. En sterk rengjøringsmiddel kan være farlig for sensitiv hud. Spray en boks med komprimert luft til hvert hull av SJ410 å tømme ut noen partikler av skitt igjen i forgasseren.
4

Sett alle bolter og hver ledning inn i forgasseren. Du skal nå ha en sunn drift og rengjør SJ410 forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103153.html

Previous:
Next:

4X4