Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner du Dash i en '99 Jeep Wrangler

Når du tar ut dashbordet fra en Jeep er ikke en dagligdags vedlikehold prosjektet, kan det være ganger når du gjør det er nødvendig for å gjennomføre reparasjoner til komponentene mellom dashbordet og brannmur, for eksempel oppvarming og air condition-systemet, der kollisjonsputen system, audio komponenter eller instrumentpanelet deler. Jeep Wrangler dash fjerning tar en betydelig mengde tid, men det er ikke nødvendigvis utfordrende når nærmet metodisk og med forsiktighet. Det er viktig å følge riktig rekkefølge, slik at streken kan fjernes uten å forårsake skade på de enkelte deler. Du trenger
skrutrekker
Pin punsj
Tenningsnøkkel
Trim verktøyet
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra negative batterikabelen fra terminalen.
2

Løft kolonnen på tilt ratt til høyeste posisjon.
3

Fjern frontlys bryteren knott og aksel ved å nå opp under instrumentpanelet rett til venstre for rattstammen og skyve frontlys bryteren holderen knappen. Hold knappen inne og dra ut frontlys bytte bryteren og aksel. Fjern skiftenøkkel mutteren som fester frontlys bryteren til instrumentpanelet. Ta tak i bryteren og trekk det fra den elektriske kontakten.
4

Fjern de to skruene på rattstammen dekselet. Trekk dekselet rett tilbake så langt som mulig. Arbeid den nedre kanten bakover for å løsne krokene på den nedre kanten av tappene på instrumentpanelet. Ta av dekselet og sett det til side.
5

Fjern de fire skruene som fester kneet blocker til instrumentpanelet. Fjern kneet blocker og sett til side.
6

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen til "på"-posisjon.
7

Sett inn en dor gjennom tilgang hullet i nedre rattstammen dekke og trykke holderen tang i nøkkelen låsesylinderen. Trekk låsesylinderen ut av tenningslåsen låsehus.
8

Fjern de tre skruene som fester nedre rattstammen dekselet til den øvre kolonne dekselet. Senk kolonnen til laveste posisjon og fjerne øvre og nedre rattstammen dekker.
9

Koble tilt mekanismen kontrollkabel fra spaken for å få tilgang til rattstammen elektriske koblinger. Koble fra de elektriske kontaktene som multifunksjons bryteren, vindusvisker /-spyler bryteren, tenningslåsen og så videre. Ta av rattstammen ledningsnettet holderen fra rattstammen.
10

Fjern klype bolt fra den øvre halvdelen av rattstammen coupler. Fjern de fire mutrene som fester rattstammen mounts til rattstammen støttebraketten. Senk rattstammen mounts av støttebraketten studs og fjerne rattet og kolonne montering. Ikke legg rattstammen montering på kollisjonspute.
11

Reach gjennom rattstammen åpning og trekk ut alle elektriske kontakter.
12

Koble varmeapparat /klimaanlegg temperaturkontroll kabel.
13

Slipp hanskerommet låsen og åpne døren. Støtte døren med en hånd mens fatte sjekken stroppen og skyve den valsede enden av stroppen ut av dørkanten. Hvis du ikke ser en sjekk stropp, trykk på tab på utsiden kanten av hanskerommet og trekk til fliken klarner åpningen. Frigjøre krokene på den nedre kanten fra sporene og fjerne hanskerommet.
14

Reach gjennom hanskerommet åpningen og trekk ut alle elektriske kontakter.
15

Fjern to muttere som fester nedre side av passasjersiden kollisjonsputen modulen braketten til studs på instrumentpanelet.
16

forsiktig lirke opp instrumentpanelet toppdekselet fra instrumentpanelet med en trim verktøy, som sikrer de fem snap klipp er hektet uten å skade holderne.
17

Fjern de tre instrument-dash-panel-til-dør-hengsel-pillar skruer i hver ende. Fjern de fire mutrene som fester toppen av instrumentet instrumentpanelet til studs. Ved hjelp av en assistent, løfter instrument dash panel ut av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103152.html

Previous:
Next:

4X4